FUTBOL TORNEJOS

El Tic Tac venç al torneig Neymar de Lleida i va a la final estatal

Els jugadors del Tic Tac celebren la victòria en el torneig.

El Tic Tac, equip que juga la Lliga LAP, es va emportar ahir la victòria en fase classificatòria de Lleida del torneig internacional de futbol de carrer creada pel crac del FC Barcelona, Neymar, en col·laboració amb la firma de begudes energètiques Red Bull i inspirat en l’estil de joc amb què va créixer el davanter brasiler. El Tic Tac, que es va imposar a la final per 1-0 a El Lokal, va obtenir, a més, el pas a la fase final espanyola que es disputarà a Barcelona el 21 de maig. El torneig, que està dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys, es va disputar a les instal·lacions municipals Manuel Lorite de la UE Balàfia, amb la participació de 26 equips que van desafiar la pluja caiguda a la capital del Segrià. L’equip campió de cada fase classificatòria jugarà la final estatal amb totes les despeses pagades (transport, hotel i festa de clausura). A Barcelona es trobaran els set campions, entre els quals el Tic Tac de Lleida, i hi assistirà el mateix Neymar. El campió de la fase espanyola anirà al Brasil a la final Mundial que disputaran els cinquanta-set guanyadors dels països participants.

El torneig planteja partits de cinc contra cinc de 10 minuts en espais reduïts.