Espectacular remuntada i gran victòria de l'ICG Lleida (6-5)

Conduït per un magistral Darío Giménez, ha donat la volta a un 3-5 en la segona part

L’ICG Lleida Llista ha protagonitzat una grandíssima remuntada amb final feliç en superar aquest migdia al Caldes per 6-5 al pavelló Onze de Setembre. És una victòria clau, gairebé de sis punts, davant d’un rival directe, que l’atansa a la permanència i, de passada, a la lluita per la vuitena plaça que dóna dret a disputar competició europea.

Ha estat un partit vibrant, en el qual l’ICG ha anat gairebé sempre a remolc. En la primera part ha començat marcant el Caldes, i els de Folguera han aconseguit empatar amb un gol d’Andreu Tomàs. El 1-1 amb el qual s’ha arribat al descans no feia presagiar-ne una segona part tan espectacular com la que s’ha viscut al pavelló. L’ICG ha anat fent la "goma". Primer amb el 2-3, que el Caldes ha contestat amb un altre gol que ha fet pujar el 2-4 al marcador. Després amb el 3-4, que un nou gol dels visitants ha convertit en un 3-5. I a partir d’aquí, la bogeria. Un gol de Borja López ha suposat el 3-4, altre de Joan Cañellas ha significat l’empat, i un gol de Darío Giménez, qui si no, a poc del final ha posat la guinda al partit donant el triomf a l’equip d’Albert Folguera, que ara suma 26 punts, deixant a 6 la zona de descens i atansant-se a la vuitena plaça.