SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS

L'ICG dóna total prioritat a la renovació de Darío Giménez

El club ja ha començat a parlar amb l’argentí, que vol continuar

L’argentí va ser clau aquest diumenge amb els seus tres gols i tres assistències per tombar el Caldes.

L’argentí va ser clau aquest diumenge amb els seus tres gols i tres assistències per tombar el Caldes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Lleida ja s’ha posat a treballar en la planificació de la pròxima temporada, que passa ineludiblement per la renovació del seu referent, Darío Giménez. El tècnic Albert Folguera ja ha fet saber a la junta directiva que la seua continuïtat és prioritària en el projecte de futur de l’equip a l’OK Lliga i el president, Enric Duch, ha iniciat contactes amb el jugador per convèncer-lo, encara que tots a l’entitat són conscients que no serà gens fàcil davant de les ofertes que de segur rebrà.

“La prioritat és renovar-lo. Volem que es quedi i farem tot el possible per aconseguir-ho, però és un professional i segur que tindrà altres ofertes”, va apuntar ahir Folguera, que veu el jugador molt predisposat a seguir. “Està molt a gust, tant al club com a la ciutat, i m’ha dit que la seua intenció és la de quedar-se, però veurem què passa”, va afegir.

Giménez, que és l’únic jugador de la plantilla llistada que es dedica en exclusiva a l’hoquei, ja va rebre una oferta al desembre per tornar a Itàlia, però va decidir continuar per complir la seua paraula.

Després d’un inici molt irregular per la seua falta d’acoblament a l’equip i a la manera de jugar a l’OK Lliga, l’argentí està completant una segona volta a un gran nivell i ja és el màxim golejador de l’equip amb quinze gols, gràcies als tres que va firmar en l’èpica victòria de diumenge passat davant el Caldes, en la qual va fer, a més, tres assistències.

“És un jugador màgic, capaç de generar joc del no-res. Per a nosaltres és una peça molt important i des que l’Albert [Folguera] ens va dir que la seua renovació era prioritària, hem començat a treballar en això. Farem l’impossible per retenir-lo, però el club és el que és i no podem fer bestialitats a nivell econòmic”, va comentar Duch, que no descarta que se li pugui oferir un contracte per dos temporades.

“Ell vol un projecte de futur i no vol quedar-se sols un any. Està a gust i compromès amb nosaltres, veurem quines fórmules podem inventar-nos per poder aconseguir la seua renovació”. Una de les opcions que estudia el club llistat és la d’incrementar-li la fitxa a canvi que dirigeixi sessions de tecnificació per a la base.

tracking