SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS

La VII Batalla de Porters, el 10 d'abril amb 130 metes

De Lleida i Aragó, a l’Atlètic Segre

Els organitzadors ahir durant la presentació del torneig.

Els organitzadors ahir durant la presentació del torneig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 130 porters de clubs de tota la província i d’Aragó, des de debutants fins a sèniors, competiran per ser els millors de la seua categoria el proper dia 10 d’abril a la setena edició del torneig denominat Batalla de Porters que tindrà com a escenari les instal·lacions de l’Atlètic Segre.

Jordi Mayoral, representant de Xutgol, i Jordi Gómez, entrenador de porters de l’Atlètic Segre, són els organitzadors d’aquest torneig, que va prendre en el seu dia el relleu de la primera edició que es va celebrar el desembre del 2010 amb l’exporter de la UE Lleida Eduardo Pérez com a principal impulsor.

Jordi Mayoral i Jordi Gómez van comentar que aquest any “la novetat és la incorporació de la categoria debutants, que és la dels nens més petits, de manera que ja tindrem totes les categories, i també intentarem que hi hagi més noies”. La jornada començarà a les 10.00 hores, encara que els porters estan convocats a les 9.00, i el torneig, l’únic específic de porters de diferents clubs a Catalunya, s’allargarà fins a les 18.00 hores.

tracking