SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Espanya pren París

El videoarbitratge anul·la un gol il·legal a França i concedeix el segon espanyol || Piqué: “No m’agrada com mou els fils en aquest país la llotja del Bernabéu”

Deulofeu celebra el gol que segellava la victòria espanyola a París.

Deulofeu celebra el gol que segellava la victòria espanyola a París.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola va firmar un triomf de prestigi a casa de la subcampiona d’Europa, França, a Saint-Denis (0-2), on fa nou mesos va viure un final de cicle a l’Eurocopa 2016 i que va conquerir amb el paper estel·lar de Gerard Deulofeu. La seua sortida en l’equador de la segona meitat va ser clau per despertar la selecció de Julen Lopetegui, que fins a aquell moment s’havia conformat amb dominar el joc sense crear ocasions de gol. El del planter del Barcelona, actualment al Milan, va provocar un penal i va posar la cirereta a una gran jugada col·lectiva d’Espanya. La selecció va estendre així la bona línia amb Julen Lopetegui com a seleccionador i va confirmar les sensacions de la fase de classificació al Mundial 2018, amb una victòria davant de França, marcada per l’ús del videoarbitratge. El col·legiat Kuipers va anul·lar després de consultar les imatges un gol a Antoine Griezmann i va concedir correctament el gol de Gerard Deulofeu, decisions que confirmen la seua necessària aplicació. El domini de la primera part d’Espanya no va trobar el premi del gol. Andrés Iniesta va gaudir de l’ocasió més clara, però no va superar un mà a mà davant de Lloris. David de Gea va evitar el gol amb una gran parada a Mbappé, que va ser dels destacats en la seua estrena, i Gerard Piqué va treure sota pals un altre cop de cap de Koscielsny. La segona part va tenir color espanyol i l’entrada al camp de Deulofeu va ser decisiva al provocar el penal que va marcar David Silva i firmar la sentència.

Després del partit, Piqué, a preguntes dels periodistes, va assegurar que “el que no m’agrada al Reial Madrid són les personalitats que hi ha a la llotja i com mouen els fils d’aquest país” i, en relació amb la sanció de quatre partits a Messi (vegeu la pàgina 28), va declarar que “no sóc ningú per discutir una decisió de la FIFA, però em sembla una barbaritat”.

tracking