ESQUÍ ALPÍ COMPETICIÓ

Vuit medalles per a Aran a la Copa d’Espanya

Els esquiadors del CEVA que van prendre part en la prova disputada a l’estació aragonesa.

Els esquiadors aranesos van aconseguir vuit medalles a la Copa d’Espanya disputada el cap de setmana passat a l’estació de Cerler. El CAEI va ser el més premiat, amb quatre podis. Jana Suau va fer doblet. Va ser la campiona de la combinada d’U16, seguida de la seua companya Ana Vidaor, i va guanyar també l’eslàlom d’U16, mentre que Lia Tomas va ser tercera en U14.

Per la seua part, Eugene Brotons i Lisa Vallcorba, del CEVA, es van proclamar campions d’Espanya. La primera va ser la clara guanyadora de l’eslàlom gegant de la categoria U14, mentre que la seua companya va fer el mateix en la d’U16.

Finalment, Àlex París, corredor de l’Ainhoa Ibarra Ski Club (AISC), es va penjar la medalla de plata en la prova de la Supercombinada i la de bronze en l’eslàlom de la categoria d’U14.