SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Casares admet que el Lleida ja no té marge d’error per al ‘play-off’

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter del Lleida Javi Casares, pitxitxi de l’equip amb sis gols, va admetre ahir que l’equip no pot fallar més si vol mantenir les opcions de play-off. “No podem fallar. Ja no hi ha marge per a l’error perquè hem fallat massa i si volem entrar en el play-off ja no s’ha de fallar més.”

Casares també va dir entendre els “tocs d’atenció” tant del director esportiu, Jordi Esteve, com de l’entrenador, Gustavo Siviero, després de la derrota al camp de l’At. Balears i el sofriment de diumenge davant del Mallorca B al Camp d’Esports, malgrat guanyar per 2-1. “Entenc que aquests tocs van bé perquè l’equip no es relaxi i que ningú no es desconcentri. No podem llançar per la borda tot el que hem fet”, va explicar, per afegir tot seguit que “estem fent una segona volta per emmarcar”.

La plantilla del Lleida va tornar ahir al treball per començar a preparar la visita de diumenge al camp del Cornellà. Els jugadors van fer un circuit de força i resistència en una sessió en què també van participar Pau Garcia i Borda, del filial. L’equip farà quatre sessions més de treball abans del partit de diumenge a Cornellà (18.00). El club espera per avui la decisió d’Apel·lació sobre els punts del Saguntí reclamats.

Un moment de l’entrenament d’ahir del Lleida Esportiu.

Un moment de l’entrenament d’ahir del Lleida Esportiu.LLEIDA ESPORTIU

tracking