SEGRE

DEPORTES

El Cúrling Val d'Aran, a la màxima categoria estatal

El conjunt masculí es va proclamar campió de Segona diumenge passat a Jaca || Jesús Manero, els seus dos fills i Marc Barés, l’equip

El Cúrling Val d’Aran, en el calaix més alt del podi del Campionat d’Espanya de Segona.

El Cúrling Val d’Aran, en el calaix més alt del podi del Campionat d’Espanya de Segona.CURLING VAL D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cúrling Val d’Aran es va endur el passat cap de setmana el Campionat d’Espanya de Segona, que es va disputar a Jaca, i va aconseguir l’ascens a la màxima categoria estatal, on espera donar la sorpresa i fer un gran paper la pròxima campanya. L’equip masculí que va aconseguir aquest èxit per a l’esport d’hivern a Aran està format per Jesús Manero i els seus dos fills, Héctor i Adrián, a part de Marc Barés, que van començar a practicar aquest esport amb el CEVA. Després que el club aranès renunciés a Primera, van crear el Cúrling Val d’Aran per poder continuar competint i en l’any de la seua estrena han aconseguit l’ascens a la màxima categoria.

“El meu germà i jo el practiquem pel meu pare, que va començar a interessar-s’hi després de veure-ho per televisió en uns Jocs Olímpics. Hem anat creixent amb aquest esport i, encara que hem hagut de tornar a Segona, vam poder celebrar l’ascens en el nostre primer intent”, assenyala Adrián, el petit dels germans Manero, de 24 anys. “Lògicament, no ens podem dedicar professionalment al cúrling. En aquest país és impensable. El meu pare té una empresa, el meu germà treballa amb ell, mentre que el Marc i jo som estudiants”, afegeix Adrián, que al costat de la resta de l’equip i durant els últims anys ha fet diversos viatges a Alemanya i Suïssa, on el cúrling és un esport amb un gran nombre de practicants.

tracking