SEGRE

DEPORTES

Exhibició de Neymar i Brasil ja està classificada

Firma un golàs contra Paraguai (3-0) en una cavalcada de 70 metres

Neymar celebra el seu espectacular gol davant de Paraguai.

Neymar celebra el seu espectacular gol davant de Paraguai.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció del Brasil és la primera de Sud-amèrica que ha aconseguit la classificació per al Mundial de Rússia 2018, gràcies a la victòria per 3-0 davant Paraguai amb una altra actuació estel·lar del blaugrana Neymar. La classificació matemàtica va quedar segellada gràcies al triomf del Perú per 2-1 sobre Uruguai en el partit que va tancar la jornada. Neymar, que suma sis gols en les eliminatòries sud-americanes, va oferir una altra exhibició. La seua actuació va ser estratosfèrica perquè va provocar un penal i el va fallar, li van anul·lar un gol, va enviar una pilota a la fusta i va marcar un gol d’aquells que fan la volta al món. El blaugrana va protagonitzar un eslàlom formidable de 70 metres, en una jugada que va arrancar a prop del migcamp. Va anar ballant rivals com en els seus millors dies al Santos, primer amb una retallada elèctrica en estàtic molt de l’estil de Messi en el gol maradonià davant del Getafe, i després amb una autopassada en llarg per anar-se’n amb velocitat del segon obstacle, i finalment amb un última finta abans de rematar amb un toc suau amb l’interior del peu. Va ser el segon gol del partit, ja que Coutinho i Marcelo van obrir i tancar el marcador, en la vuitena victòria consecutiva de la canarinha des que va arribar Tite com a seleccionador.

Al darrere de Brasil, amb 33 punts, en el grup hi ha Colòmbia amb 24, Uruguai i Xile amb 23 –els 4 primers es classifiquen–. Argentina és cinquena amb 22 punts.

Derrota d’Argentina sense Messi, que es complica ser al Mundial En un altre partit de la jornada, Argentina, sense Messi per la sanció de quatre partits que li ha imposat la FIFA per injúries a un assistent, va perdre per 2-0 davant de Bolívia a La Paz i es complica, i de quina manera, ser present en el Mundial.

Neymar celebra el seu espectacular gol davant de Paraguai.

Neymar celebra el seu espectacular gol davant de Paraguai.EFE

tracking