SEGRE

ESQUÍ COMPETICIÓ

Miren Miquel, del CAEI, conquereix el títol a l’Estatal d’Espot

En eslàlom, i en homes guanya Quim Salarich

Miren Miquel, durant la prova d’ahir a l’estació pallaresa.

Miren Miquel, durant la prova d’ahir a l’estació pallaresa.FCEH-PHOTOSET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els esquiadors Miren Miquel (CAEI-FCEH) i Quim Salarich (LMCE-FCEH) es van proclamar campions d’Espanya d’eslàlom després de la prova disputada ahir a l’estació d’Espot, avantsala de les finals de gegant (GS) i Super-G, que se celebrarà demà diumenge.

En dones, la barcelonina del club aranès CAEI de 19 anys Mirentxu Miren Miquel va guanyar al realitzar una excel·lent segona mànega que la va col·locar al capdamunt del podi. L’esquiadora, que actualment forma part del Centre de Tecnificació (CETDI) de la Val d’Aran, va ser quarta a la primera mànega, per la qual cosa, a la segona, va haver de sortir a buscar la victòria per aconseguir el títol.

La Val d’Aran acull avui i demà l’última cita del certamen amb l’absència de Kilian Jornet

En homes, Quim Salarich va fer bons els pronòstics imposant-se en la seua especialitat favorita. El de Vic va guanyar les dos mànegues. D’altra banda, la Val d’Aran serà escenari avui i demà de l’última prova puntuable per a la Copa del Món d’esquí de muntanya, en què es decidiran els títols, als quals no podrà optar el lleidatà Kilian Jornet.

L’atleta de Bellver de Cerdanya, que lidera la general del Quilòmetre Vertical, és el gran absent, ja que es troba preparant l’ascensió a l’Everest. La que sí que hi serà és la urgellenca Laura Orgué que, malgrat que no opta a títol, serà una de les aspirants al podi de la prova aranesa, que ahir es va presentar a Vielha. Avui es disputarà la prova individual, en el marc de la 59a edició del Ral·li del CEC, i demà hi ha prevista la prova vertical, coincidint amb la tradicional Era Pujada. Paral·lelament se celebraran les proves open i les puntuables per a la Copa Catalana d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

tracking