SEGRE

FUTBOL CLUBS

L'èxit de l'AEM desperta l'interès dels patrocinadors

El club ja té almenys dos ofertes per esponsoritzar els equips femenins

Un moment de l’homenatge que el club va fer diumenge passat als seus equips femenins.

Un moment de l’homenatge que el club va fer diumenge passat als seus equips femenins.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La repercussió mediàtica que està tenint l’èxit de l’equip femení infantil de l’AEM, campió de la Lliga de Segona divisió, categoria en la qual tots els altres equips són masculins, ha despertat l’interès de diversos patrocinadors. El club ja té sobre la taula almenys dos ofertes per esponsoritzar tots els equips femenins de l’entitat, sis, que reuneixen cent deu jugadores. Aquesta temporada, tan sols un, precisament el femení infantil, compta amb patrocinador. En total, de la trentena d’equips que té el club, només nou tenen patrocinador.

Aquest interès per patrocinar el futbol femení ha ressuscitat en el club el projecte d’intentar ascendir a la Primera divisió, com explicava aquest dimarts el president, Sergio González. “Les ofertes que tenim i que estem valorant són de patrocinadors potents, i això ens ajudarà a donar un impuls al futbol femení. Ara, més que mai, veiem possible arribar a la Primera divisió”, afegeix. L’equip sènior del club fa diverses temporades que juga a la Segona divisió, en la qual una vegada més ja ha aconseguit la permanència.

El problema de fer el salt a la màxima categoria del futbol femení és econòmic. “Només per a l’equip de la màxima categoria farien falta un mínim de 160.000 euros”, puntualitza González. El pressupost actual amb què compta el club és de 125.000 euros i cada jugadora sènior paga una quota anual de 500 euros.

D’altra banda, el club madrileny CD Tacón, que té entre els seus directius René Ramos, germà de Sergio Ramos, ha demanat a l’AEM jugar un amistós a Lleida amb el seu equip infantil. Es tracta d’un club que juga al barri d’Hortaleza i que té moltes possibilitats d’integrar-se a l’estructura esportiva del Reial Madrid per ser el seu equip femení. Els dos clubs només estan pendents de tancar la data del partit.

D’altra banda, la capitana i màxima golejadora de l’AEM, Andrea Gómez, rebrà al maig un premi del Futsi Atlètic Navalcarnero, líder de la Divisió d’Honor femenina de futbol sala a Madrid. “Celebrem 25 anys i estem premiant 25 dones que destaquin, i Andrea representarà la gesta de l’equip”, explica José Manuel Igea, president del club.

tracking