SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE LES AMÈRIQUES

Marc Màrquez: “Un podi seria fantàstic”

Màrquez assegura que la caiguda a l’Argentina “va ser una decepció” i que “ha arribat el moment de canviar” || “Austin és el millor circuit per a mi”

Dani i Marc van apadrinar els millors projectes de ciència i enginyeria d’estudiants nord-americans.

Dani i Marc van apadrinar els millors projectes de ciència i enginyeria d’estudiants nord-americans.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de les dos primeres curses amb sabor agredolç, sobretot l’última a l’Argentina on se’n va anar a terra, Marc Màrquez arriba al seu circuit fetitxe, Austin, on sempre ha guanyat. “És el millor circuit per aconseguir el primer bon resultat, cosa que seria fantàstica”, va dir el lleidatà a la roda de premsa prèvia al Gran Premi. “No ha estat la millor manera de començar la temporada, però això és molt llarg i arribem amb la millor mentalitat. Em sento fort sobre la moto. Tenim algunes coses a millorar, però em sento bé”, va dir.

“A l’Argentina vaig caure, però estava liderant la carrera per dos segons. Va ser una decepció el resultat, però ha arribat el moment de canviar”, va afirmar.

“He guanyat els últims quatre anys aquí, però aquest any pot ser diferent. Ho intentarem de nou”

“Aconseguir el primer podi seria fantàstic, però ja veurem diumenge si podem lluitar per la cursa o no. En qualsevol cas, és una bona pista per a mi”, va confessar. El pilot d’Honda va dir que arriba al circuit nord-americà amb la confiança “molt alta”. “Potser l’any passat en tenia una mica més perquè arribava de la victòria de l’Argentina, però la confiança segueix aquí. Entenc que cada any és diferent. He guanyat els últims quatre anys aquí, però aquest pot ser diferent. La millor manera de començar és escarrasar-nos des de divendres i fins a la carrera. Ja veurem si podem estar al podi”, va assenyalar. També va opinar sobre la decisió de Fernando Alonso de córrer a Indianapolis i va dir que és “difícil d’entendre”. “Mònaco potser és una de les carreres en les quals McLaren pugui aconseguir un bon resultat, però estem tots a la mateixa família i no sé més sobre la seua decisió.”

Finalment, Marc Màrquez va confessar que si hagués d’escollir un revolt de qualsevol circuit perquè portés el seu nom triaria “algun revolt ràpid d’esquerres, com el 3 de Phillip Island.” “Però aquest no pot ser perquè és el de Stoner. Potser també algun revolt d’Aragó, després del tirabuixó. Algun revolt ràpid, aquest seria fantàstic”, va concloure el lleidatà, que amb Dani Pedrosa va visitar la seu de Repsol a Houston.

tracking