SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges guanya i consolida el tercer lloc

Victòria contundent per 4-0 sobre el Leganés, davant del qual només va cedir 2 sets || El Villart Logístic Balaguer juga avui a la pista del Vic

Dani Torres, durant el partit que va disputar davant de Fernández.

Dani Torres, durant el partit que va disputar davant de Fernández.DKV BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DKV Borges es consolida en la tercera posició de la Superdivisió masculina de tenis taula, després de derrotar ahir per 4-0 el Leganés, un equip que lluita per la permanència i davant del qual els de les Garrigues només van cedir dos sets.

Marc Duran va solucionar per la via ràpida el primer punt, a l’imposar-se per 3-0 a Eduardo González, que va derrotar amb parcials d’11-5, 11-7 i 11-5. El partit més disputat va ser el que va enfrontar Oriol Monzó amb Adrián Morato i que també va caure del costat lleidatà per 3-2, amb parcials de 6-11, 11-8, 9-11, 11-5 i 11-7, en un bon final de partit del jugador del DKV Borges.

Dani Torres va sumar el tercer punt per al seu equip al superar per 3-0 Adrián Fernández, amb parcials molt clars per al jugador local, 11-2, 11-6 i 11-6. El partit el va tancar també amb solvència Marc Duran, que va segellar el definitiu 4-0 al superar Adrián Morato per 3-0, amb parcials d’11-4, 11-9 i 11-8. A falta de dos partits perquè conclogui la Lliga, l’objectiu del club és defensar aquesta tercera plaça, ja que no serà fàcil atrapar el Cajasur Priego en la segona. D’altra banda, el Villart Logístic Balaguer visita avui el Vic (17.00), en un partit en el qual les lleidatanes defensen la segona plaça davant del tercer.

tracking