SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

Victòria del Linyola a la pista de les Corts

Derrota per 4-2 de l’equip de Balaguer

Tingting Wang durant un partit d’aquesta temporada.

Tingting Wang durant un partit d’aquesta temporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Linyola, segon a la Tercera divisió de futbol sala, va vèncer 0-2 les Corts. L’Alcoletge va perdre 4-5 davant del Sant Esteve Sesrovires. D’altra banda, el Barcelona Lassa serà el 2 de maig a Balaguer.

lisboa

Un seguidor de l’Sporting de Portugal va morir atropellat al costat de l’estadi del Benfica, a Lisboa, hores abans del clàssic lisboeta. Es tracta d’un italià de 41 anys seguidor de la Fiorentina i de l’Sporting.

londres

La Federació Internacional de Tennis investiga l’extenista Ilie Nastase, capità de l’equip de Copa Davis romanès, per un comentari racista sobre l’embaràs de Serena Williams.

roanne

França avantatja per 2-0 Espanya, a l’eliminatòria per la permanència en el Grup Mundial de la Copa Federació de Tennis.

manchester

Ibrahimovic, del United, serà sis mesos baixa per ruptura del lligament creuat. El Chelsea es va classificar per a la final de la Copa davant del Tottenham (4-2).

vic

El Villart Logístic CTT Balaguer va perdre ahir per 4-2 a la pista del Vic, amb la qual cosa va cedir al seu rival la segona posició a la superdivisió femenina de tenis taula. Ara tots dos equips queden empatats a 32 punts, però les lleidatanes compten amb un partit més. El Vic va sumar el primer punt després de la victòria d’Ana María Erdeli sobre Yanlan Li en un ajustat 3-2, amb parcials de 8-11, 11-4, 8-11, 11-6 i 11-7. Tingting Wang va equilibrar el partit amb el seu triomf sobre Claudia Caymel per 0-3, amb parcials de 5-11, 7-11 i 3-11. De nou les locals es van posar davant amb la victòria de Lea Rakovac sobre Anna Biscarri per 3-0, amb parcials d’11-3, 11-2 i 11-7. El partit es va posar ja molt costa amunt per al CTT Balaguer al perdre el de dobles, un punt habitualment segur per a les lleidatanes. Però la parella formada per Yanlan Li i Tingting Wang van cedir 3-0 davant d’Erdeli i Rakovac amb parcials d’11-9, 11-7 i 11-4.

Tingting Wang va posar un esperançador 3-2 al guanyar Erdeli per 0-3 (9-11, 6-11 i 9-11), però el Vic es va assegurar el triomf amb la victòria de Rakovac sobre Yanlan Li per 3-0, amb parcials 11-4, 11-7 i 11-8.

tracking