Del Moral dóna els tres punts al líder a Guissona

El líder es va imposar a Guissona amb un gol de Del Moral i manté les distàncies amb els perseguidors.XAVIER SANTESMASSES

El Borges continua una jornada més llançat cap a l’ascens directe a Primera Catalana gràcies a la victòria per la mínima en la visita al Municipal del Guissona (0-1). El líder d’aquest grup 5 va tenir el domini del partit al llarg del primer temps, davant d’un Guissona ben ordenat que va intentar sorprendre mitjançant ràpids contraatacs.

El primer i únic gol de l’encontre va arribar quan passaven 5 minuts de la primera mitja hora de joc i va ser obra de Del Moral, que va aprofitar un rebuig del porter local després d’un tret del conjunt visitant. Després del descans, el Guissona va buscar l’empat però no va crear cap ocasió clara de gol.