Futbol

El Tàrrega doblega el Linyola

Els locals van fer un bon partit, però els blaugranes van tenir més encert rematador || Estrena de la nova gespa artificial al reformat camp, les obres del qual han costat 450.000 euros

El capità del Linyola li pren la pilota a un jugador del Tàrrega, en una de les accions que van tenir lloc ahir en el partit que va acabar amb la victòria del conjunt blaugrana.JOAN GÓMEZ

El Linyola va estrenar la nova gespa artificial del seu camp, acabat de reformar, amb una derrota davant del Tàrrega (1-3). Malgrat el resultat advers, el conjunt local va mostrar una bona imatge davant de la seua afició al llarg de pràcticament els 90 minuts.

El primer temps va estar marcat per la igualtat entre tots dos conjunts, si bé va ser el Tàrrega el que es va avançar en el marcador gràcies a Mallouk, que en el minut 23 va resoldre amb encert una jugada embolicada dins de l’àrea local. Tanmateix, la reacció local no es va fer esperar i, tan sols 5 minuts després, Barry aconseguia el gol de l’empat en una jugada similar a la que va precedir el primer gol del Tàrrega. El Linyola va disposar de diverses jugades clares per sentenciar el xoc abans del final del primer temps, però la falta de punteria va impedir que el resultat es mogués fins a la segona part. D’aquesta manera, es va arribar a l’acabament dels primers 45 minuts del partit.

A la represa, l’entrenador local va dur a terme una sèrie de canvis amb l’objectiu de tenir una presència ofensiva més gran a la segona meitat, però el resultat no va ser l’esperat i el Tàrrega va acabar emportant-se els tres punts. La polèmica del partit va arribar precisament en la jugada del gol que va tornar a posar al davant en el marcador l’equip visitant. Els jugadors i l’afició del Linyola van reclamar fora de joc, però el col·legiat va donar per bo el gol de Sylla (50’, 1-2).

El Linyola no es va rendir i va continuar pressionant el Tàrrega a la recerca del gol de l’empat, però van ser els visitants que van tornar a batre el porter local gràcies a un ràpid contraatac que Rius va convertir en el definitiu 1-3, quan es complia ja el temps reglamentari.

Amb aquest resultat, el Tàrrega es manté segon classificat d’aquest grup V de Segona Catalana amb 62 punts, a 7 del líder, el Borges. El Linyola, per la seua part, baixa fins a la setena posició, amb 49 punts en el seu historial, i veu com Cervera, que va empatar a Alcarràs (2-2) li pren la sisena plaça.

D’altra banda, el Linyola va jugar ahir el seu primer partit oficial després que el consistori hagi reformat el camp. Entre altres actuacions, s’ha instal·lat gespa artificial i s’ha desplaçat la superfície de joc. Les obres han tingut un cost total de 450.000 euros.