SEGRE

MOTOCICLISME

Podi per a Arnau Farré en l'estrena de l'Europeu de trial

Arnau Farré firma la tercera posició en la primera cita de l’Europeu de trial || Al lleidatà se li va escapar la victòria

Arnau Farré, durant la seua participació en el GP d’Holanda.

Arnau Farré, durant la seua participació en el GP d’Holanda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré (Gas Gas) va ser tercer a la prova inaugural de l’Europeu absolut de trial, que es va disputar a la localitat holandesa de Zelhem. El pilot lleidatà va estar molt a prop d’obrir la seua participació amb una victòria, però un error en una de les zones més complicades li va costar el primer lloc. Farré va finalitzar el primer pas per les 15 zones amb 15 punts, penalitzant sols 5 més a la seua segona entrada. Però aquesta penalització màxima, que va sumar en el novè obstacle, li va impedir finalment emportar-se la victòria, ja que fins a aquell moment el pilot lleidatà no havia puntuat. Amb la targeta final de 20 punts, el de Vilanova de Segrià es va quedar a només un dels dos pilots que van completar el podi d’aquesta primera prova del Campionat d’Europa de trial. El lleidatà va manifestar després de la seua participació a Holanda que “dissabte, quan inspeccionàvem les zones, ja vaig veure que n’hi havia un parell que resultarien decisives i al final ha estat així. Se m’ha escapat el triomf i també el segon lloc per molt poquet. És una llàstima, perquè les sensacions eren bones. Tanmateix, estic en bona línia de pilotatge, sóc optimista. Treballant com aquest cap de setmana i amb una mica més de sort segur que en la següent prova aconseguirem estrenar el caseller de victòries”, va afegir.

Després de l’estrena a Holanda, el pilot lleidatà afrontarà el cap de setmana que ve una doble prova de l’Europeu absolut de trial. Les dos es disputaran a la localitat belga de Bilstain, on el lleidatà intentarà millorar les prestacions. L’última prova del campionat es disputarà a Lazzate (Itàlia), el 6 d’agost. Arnau Farré iniciarà al maig la participació en el Mundial, amb Camprodon com la primera cita puntuable. Després el campionat es traslladarà al Japó, on es disputarà la segona prova entre els dies 27 i 28.

tracking