SEGRE

Bàsquet

La Paeria ajudarà econòmicament el CB Pardinyes

El club s’ha classificat per al ‘play off’ d’ascens a la Leb Plata, una eliminatòria que té un cost de prop d’11.000 euros

Un partit del CB Pardinyes al Barris Nord.

La Paeria ajudarà econòmicament el CB PardinyesSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria ha anunciat que col·laborarà econòmicament amb el Club Bàsquet Pardinyes i que ajudarà a buscar nous patrocinadors per a l’equip. El responsable coordinador d’esports de l’Ajuntament de Lleida, Rafa Carpi, es va reunir aquest dimarts amb els responsables del club per conèixer amb detall les necessitats econòmiques que implica jugar els play off i, dins dels pressupostos de la Paeria per aquest any, trobar una col·laboració parcial a aquestes necessitats.

La Paeria també s’ha compromès amb el club a ajudar a que altres empreses i entitats també col·laborin a fer possible la participació en el play off.

“Lleida ja té un equip de bàsquet a la LEB Or i seria positiu que també en tingués un a la categoria de LEB Plata. És coneguda la bona relació que hi ha entre els clubs de bàsquet a la nostra ciutat i això facilitaria encara més la col·laboració entre ells”, ha declarat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros.

tracking