SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Bahí renova pel Cadí

La pivot gironina afrontarà la cinquena temporada al club, la quarta de forma consecutiva || Serà la nova capitana després de la marxa de Tània Pérez

Bahí ha acabat com la segona millor jugadora de l’equip.

Bahí ha acabat com la segona millor jugadora de l’equip.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu s’ha assegurat la continuïtat d’una peça bàsica en el seu equip amb la renovació de la pivot Georgina Bahí, que afrontarà la cinquena temporada al club, la quarta de forma consecutiva. La gironina, que al juny complirà 28 anys, assumirà la capitania de l’equip després de la marxa ja anunciada de Tània Pérez, que ha estat sis campanyes a l’entitat. “La possibilitat d’anar-me’n a l’estranger l’havia sospesat, però al final no hi ha hagut res en ferm i he preferit quedar-me en un club que ja conec i en el qual em trobo molt bé.

A més, em permetrà acabar el màster en educació que estic fent”, va expressar aquest dimecres Bahí, que espera conèixer la llista del seleccionador espanyol per anar aquest estiu a l’Europeu. “Al novembre vaig debutar amb Espanya jugant un partit contra Finlàndia i la possibilitat d’estar a la llista m’il·lusiona, però ja veurem”, va apuntar.

La gironina ha firmat la seua millor temporada des que vesteix la samarreta del Cadí, amb gairebé 12 punts, 5 rebots i 1,5 assistències de mitjana, per a una valoració d’11,7, per erigir-se en la segona millor jugadora en anotació, rebots i valoració, només superada lleugerament per la maliana Tirera Meiya, que ha causat baixa. “He tingut la confiança de Joan Carles Pié i el meu rol ha sigut més gran, ja que al costat de Tània i Belén (Arrojo) hem fet un pas endavant”, va comentar.

Encara que a nivell personal tot ha sigut positiu, com a equip té una espina clavada. “La tenim des de la temporada passada, i és no haver-nos classificat per a la Copa de la Reina i el play-off. És un repte per a la pròxima campanya”, va indicar.

La renovació de Bahí s’uneix a la de l’escorta Andrea Vilaró, mentre que Marta Montoliu i Nogaye Lo ja tenien contracte en vigor. El club espera una resposta a l’oferta de renovació que va fer a Belén Arrojo, una altra de les puntals.

tracking