SEGRE

SEGONA DIVISIÓ B

Adéu al 'play-off'

El Lleida empata contra un València Mestalla que va ser superior i s’acomiada matemàticament de les opcions de ‘play-off’ || L’equip s’aferra al fet que li donin els 3 punts del Saguntí i a una carambola, mentre que Siviero insinua que no continuarà la temporada que ve

Marc Nierga es tapa la cara després d’una ocasió perduda.

Marc Nierga es tapa la cara després d’una ocasió perduda.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu només va poder empatar aquest diumenge davant del València Mestalla (1-1) al Camp d’Esports i es va acomiadar matemàticament de les opcions de play-off. Si dissabte, l’equip blau ja estava virtualment fora del play-off i quedava a compte de la decisió del TAD després del triomf del Badalona, la carambola que necessita ara encara és més complicada al no guanyar contra el València B. Resumint, l’única i remota possibilitat que li queda al Lleida de fer el play-off és que el TAD li doni els tres punts de l’Atlètic Saguntí, guanyar contra l’Eldenc, que perdi el Badalona davant del Llevant B i que no guanyi l’Atlètic Balears contra l’Alcoià de Toni Seligrat. A aquest clau roent s’agafa el club, però la realitat és que el play-off és ara mateix una autèntica quimera per al Lleida.

El partit d’aquest diumenge va sonar a comiat al Camp d’Esports perquè la realitat és la que és encara que es mantingui una darrera esperança. Fins i tot el tècnic blau Gustavo Siviero va deixar entreveure que no continuarà la temporada vinent. “Tampoc no s’ha de ser gaire llest per saber que no sóc l’opció. El club no me n’ha dit res”, són algunes de les seues frases textuals després del partit.

El Lleida ha fet una gran segona volta, en especial al Camp d’Esports, on l’ha pogut completar imbatut

Ni una gran segona volta, amb una ratxa increïble de partits invicte a casa (onze en concret, amb nou victòries i dos empats sumat el d’aquest diumenge), ha pogut enganxar el Lleida de Siviero als llocs de privilegi. Ha estat com nadar fins a l’extenuació per acabar morint a la riba.

Una cosa així com l’al·legoria del partit d’aquest diumenge, en el qual els blaus, que sempre van córrer darrere d’un rival molt superior, es van trobar amb un gol a la primera part de Marc Nierga, que va aprofitar un error colossal de la defensa valencianista. Tanmateix, no van poder aguantar l’avantatge fins al final. Al minut 89, de la forma més cruel tot i que merescuda, el València B s’emportava els tres punts del Camp d’Esports gràcies al seu millor davanter i una de les estrelles de l’equip, Aridai, que va sortir als últims minuts, probablement reservat pel seu entrenador Curro Torres a causa que la derrota del Vila-real B havia assegurat el play-off al filial xe abans de jugar a Lleida. Aquest gol a última hora va ser com fer tastar al Lleida la mateixa medicina amb què ha guanyat molts partits aquesta temporada. Així és el futbol.

El matx havia de decantar-se, per domini de la pilota i ocasions de gol, del costat visitant, que va disposar d’un travesser, va llançar 12 córners i va fer lluir-se Campos, a part d’un gol ben anul·lat a Rafa Mir per fora de joc. Cal reconèixer que el Lleida va treballar molt defensivament, la seua actitud i esforç van ser encomiables i va arribar a acariciar la victòria. Li va faltar sortir amb la pilota jugada amb més claredat, però cal tenir en compte l’entitat del rival que hi havia davant, potser el millor que ha passat pel Camp d’Esports aquest any.

Marc Nierga es tapa la cara després d’una ocasió perduda.

Marc Nierga es tapa la cara després d’una ocasió perduda.AMADO FORROLLA

Marc Nierga es tapa la cara després d’una ocasió perduda.

Marc Nierga es tapa la cara després d’una ocasió perduda.AMADO FORROLLA

tracking