SEGRE

BILLAR COMPETICIONS

Mònica Planes, del Billar Cervera, campiona de Catalunya absoluta

El president del Cervera, Josep Planes, entrega el trofeu a la seua filla.

El president del Cervera, Josep Planes, entrega el trofeu a la seua filla.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jugadora del Club Billar Casal de Cervera encara que natural de Guissona, Mònica Planes, es va proclamar el passat cap de setmana campiona de Catalunya absoluta en la modalitat lliure.

Malgrat que Cervera compta amb un dilatat palmarès en jugadors de billar, encapçalat pel malaguanyat Francesc Xavier Fortiana, aquesta és la primera vegada que hi ha una campiona de Catalunya de billar en categoria femenina.

A la final disputada a Cervera es van enfrontar a la millor de tres partides Mònica Planes i la jugadora de Manresa Giorgeta Anghel. A la primera partida es va imposar la manresana per 26 a 17, mentre que la segona i la tercera les va guanyar Mònica Planes per 32 a 27 i 34 a 24.

A Lleida també han estat referents del billar femení la malaguanyada jugadora de Seròs Maribel Romia, cinc vegades campiona d’Espanya i la primera dona que va atorgar una medalla internacional al billar femení estatal a tres bandes (bronze a l’Europeu del 2007), morta el 2013 víctima d’una llarga malaltia, així com la jugadora d’Agramunt Ivette Penella, que va aconseguir el bronze en un campionat d’Espanya infantil en la modalitat lliure a començaments de la dècada del 2000.

tracking