SEGRE

Futbol

L'AEM femení, notícia a The New York Times, aconsegueix patrocinador

Ampli reportatge de l’infantil femení que va guanyar la lliga a The New York Times i el portal Rastreator.com, nou espònsor

L’AEM Lleida femení, notícia en The New York Times

L’AEM Lleida femení, notícia en The New York Times

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comparador online Rastreator.com és el nou patrocinador de l’equip de futbol infantil femení AEM Lleida, que va aconseguir proclamar-se campió de la segona divisió infantil masculina de Catalunya. Precisament avui, l'equip s'ha convertir avui en notícia al prestigiós diari The New York Times, que ofereix un ampli reportatge de les noies.

El conjunt català, el primer equip format íntegrament per noies en aquest campionat, està compost per nenes d’entre 12 i 13 anys i juguen en segona divisió infantil masculina de Catalunya perquè és l’última competició que permet equips mixtos.

El club va optar per unir totes les seues jugadores en un mateix equip i inscriure-les en el campionat local per evitar que abandonessin el futbol, malgrat que la mesura va ser inicialment rebuda amb reticències per alguns pares.

L’AEM Lleida es va proclamar campió de la lliga de segona divisió infantil masculí després de disputar-ne 26 partits, dels quals només en va perdre un i va empatar dos.

Per això, Rastreator.com ha volgut recolzar al club català, per continuar demostrant que "el sostre de vidre es pot trencar". La fundadora de Rastreator.com, Elena Betés, va indicar que l’empresa vulgui "aportar el seu gra de sorra" a aquest equip. "La nostra estratègia no es basa en patrocinis, però aquestes nenes mereixen aconseguir suport per continuar el seu somni. Han demostrat que el sostre de vidre es pot trencar a través dels valors de treball en equip, superació i resiliència. Per a la nostra marca, és un honor poder donar-los suport en la seua gesta", va manifestar.

Per al president de l’AEM Lleida, Sergio González, és un "orgull i una alegria" comptar amb un patrocinador com Rastreator.com. "Agraïm enormement l’aposta que han fet per nosaltres i per l’esport femení, en la que esperem pugui ser una relació plena d’èxits i de molts anys", va subratllar.

Diumenge vinent 14 de maig, l’AEM Lleida jugarà a les 12:00 hores contra el CD Taló de Madrid en la Secció Esportiva AEM i serà el primer partit en el qual el conjunt català jugui sota el patrocini de la companyia.

L’Associació de Corresponsals de Premsa Estrangera (ACPE) ha decidit concedir els seus premis anuals, corresponents a 2016, a l’AEM, al Teatre Real, al web 'www.bez.es’ i a l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi.

El Premi Esport i Superació ACPE 2016 ha anat a parar a l’equip Infantil Femení de Futbol de Lleida, que va guanyar l’1 d’abril la Lliga de Segona masculina, "trencant barreres i tabús". Un equip de nenes de 12 i 13 anys que el guanya a tots els equips de nens però no rep ajuda de ningú perquè a Espanya "ningú creu en el futbol femení", segons el president de l’AEM, Sergio González.

tracking