SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Interès d'empresaris per comprar el Lleida Esportiu, segons Ros

Acte vandàlic de diversos joves a l’estadi

Jugadors del Lleida, decebuts després de l’empat de diumenge.

Jugadors del Lleida, decebuts després de l’empat de diumenge.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu continua atraient l’interès de diferents grups empresarials o professionals que estarien disposats a comprar el club i fer-se càrrec de la seua gestió. Així ho va explicar aquest dijous l’alcalde, Àngel Ros, en una entrevista a Catalunya Ràdio, en la qual va assenyalar que en tots els casos els remet que parlin amb Albert Esteve.

“Sí, hi ha hagut persones del món professional o empresarial que se m’han dirigit dient-me que estan interessades a portar el Lleida. Però, amb el model actual del futbol, vol dir que si els interessa han d’arribar a un acord amb els actuals propietaris del club.”

El Tribunal Administratiu de l’Esport té previst resoldre avui la reclamació del Lleida

L’interès no és nou. El mateix Albert Esteve ha explicat que des del primer any han anat rebent ofertes per adquirir el Lleida, encara que fins ara cap ha estat prou atractiva per iniciar negociacions. L’estiu passat, una de les ofertes era d’un grup en el qual es trobava l’exjugador del Barcelona Julio Salinas i, en l’entrevista d’aquest dijous a l’emissora, va assenyalar que entre els interessats també hi havia grups de Lleida. Ros va incidir que li agradaria que en qualsevol possible moviment els accionistes fossin de Lleida.

D’altra banda, avui està previst que el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) resolgui sobre la reclamació del Lleida dels tres punts davant de l’At. Saguntí per una possible alineació indeguda. Només en el cas que la decisió sigui favorable, el Lleida mantindrà diumenge opcions de play-off.

En un altre ordre de coses, una desena de joves va saltar aquest dijous a l’estadi i va provocar danys en unes lones amb l’escut del Lleida Esportiu, segons van confirmar fonts del club. Els Mossos els van identificar i el club es reserva emprendre accions contra els vàndals.

tracking