SEGRE

FUTBOL

El Lleida tanca la Lliga amb un pobre empat en el camp del cuer

L’equip de Gustavo Siviero no passa del 0-0 davant de l’Eldense i acaba la competició vuitè, amb 56 punts

El Lleida tanca la Lliga amb un pobre empat en el camp del cuer

El Lleida tanca la Lliga amb un pobre empat en el camp del cuerCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha tancat aquesta tarda la Lliga amb un trist empat sense gols en el camp del cuer, l’Eldense (0-0), un club descendit des de fa moltes jornades, embolicat en una greu crisi institucional i esportiva i pel qual aquesta temporada han passat tres presidents, vuit entrenadors i seixanta jugadors. El Lleida, que només ha guanyat tres partits fora de casa en tota la temporada, tampoc no ha estat capaç de fer-ho a Elda. Tanca la Lliga en la vuitena posició, amb 56 punts i a cinc de la zona de play off.

L’equip de Gustavo Siviero arribava al camp de l’Eldense sense cap opció de jugar la fase d’ascens. L’empat de la passada jornada en el Camp d’Esports davant del València Mestalla i el fallo advers del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD), divendres passat, rebutjant la reclamació dels tres punts davant de l’At. Saguntí, per alineació indeguda, van deixar el partit d’aquesta tarda en un mer tràmit.

I el tràmit s’ha saldat amb un pobre empat. El Lleida ha firmat una bona segona volta, en la qual ha sumat 35 punts de 57 de possibles, principalment en el Camp d’Esports. Però els seus pèssims números fora de casa i la mala primera volta, en la qual només va sumar 21 punts, l’han deixat sense play off.

Els quatre equips que lluitaran per ascendir a Segona A són el Barcelona B, l’Alcoià de Toni Seligrat, el València Mestalla i l’At. Balears. El Badalona s'ha quedat finalment fora del play off després de perdre per 4-1 al camp de l’At. Llevant. Descendeixen a Tercera l’Hospitalet, Espanyol B, Prat i Eldense, mentre que l’At. Llevant jugarà la promoció per la permanència.

tracking