SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Ridícul a Elda

El Lleida tanca una temporada amb olor de fracàs incapaç de guanyar el cuer, que ha sumat 29 derrotes || Els de Siviero arribaven a Elda sense opcions de ‘play-off’, després de la decisió adversa del TAD

Òscar Rubio lluita una pilota a un jugador de l’Eldenc, en una acció del partit que es va disputar ahir i que tancava la competició per als lleidatans.

Òscar Rubio lluita una pilota a un jugador de l’Eldenc, en una acció del partit que es va disputar ahir i que tancava la competició per als lleidatans.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va tancar de manera decebedora una temporada que, a pesar de la seua acceptable segona volta, es pot qualificar de fracàs, al no aconseguir el principal objectiu: entrar en el play-off d’ascens. Va abaixar el teló amb un vergonyós empat sense gols al camp del cuer, l’Eldenc (0-0), descendit des de feia moltes setmanes i que únicament havia aconseguit sumar quatre dels últims 48 punts en joc des que va consumar la pèrdua de categoria.

Al Lleida li va pesar com una llosa la decisió del TAD de no donar-li els tres punts en la reclamació per alineació indeguda de l’At. Saguntí, que el deixava ja sense opcions de play-off, independentment del resultat al Nou Pepico Amat. Els de Siviero van oferir una imatge lamentable, sobretot en el primer temps, davant d’un rival que únicament va esgrimir casta i orgull per acomiadar-se davant d’una afició que, encara que escassa, no va deixar d’animar-lo. Tal com va fer amb els seus aquella dotzena de seguidors blaus que van prendre la decisió d’acompanyar l’equip a Elda i que van sortir completament decebuts de l’estadi alacantí.

El Lleida va sortir displicent, potser pensant que la seua lògica superioritat tècnica es plasmaria en el marcador en algun moment del partit. Però no va tenir ni ànima, ni encert, ni (també és veritat) sort en les escasses ocasions de què va disposar. De fet, va ser l’Eldenc qui va començar més i millor, amb dos ocasions consecutives a pilota parada en dos llançaments de David Ruiz (7’) i David Azin (11’), que va aturar bé Mateo, que va alinear Siviero per premiar-li la bona actitud mostrada al llarg de tota la temporada.

Per acabar-ho d’adobar, la inoportuna lesió de Noel Carbonell, als 13 minuts de partit, que va acabar de trastocar els plans d’un Lleida que només va reaccionar al final, amb dos rematades de Doncel (26’ i 43’) a les quals Abibi va respondre amb dos bones intervencions. Abans, els locals van reclamar penal a l’àrea del Lleida per una caiguda de Torregrossa.

Després del descans, no van variar gaire les coses. El Lleida es va mantenir a veure-les venir i l’Eldenc, apel·lant a l’èpica. Carbonell (49’) va tenir l’1-0 en un cop de cap que va sortir fora per molt poc, abans que Javi López i Nierga fallessin dos ocasions clares.

L’Eldenc, que cada cop veia més a prop aconseguir no només l’empat, sinó també els tres punts, es va envalentir i va tenir clares ocasions de gol en una rematada de David Ruiz i en un mà a mà de David Azin que Mateo va resoldre amb eficàcia. A la contra, el Lleida encara va tenir ocasions, però sense encert, amb un cop de cap d’Andriu i una rematada de Casares que Abibi va aturar bé i una centrada xut de l’extrem, ja en el temps de prolongació, que el porter local va aconseguir rebutjar a córner, que es va llançar sense conseqüències.

Apunts

  • Vuitè amb 56 punts.

La pitjor puntuació del Lleida Esportiu.

Després de l’empat sense gols davant l’Eldenc, el Lleida acaba amb la pitjor puntuació en la curta història del Lleida Esportiu, que fins ara ostentava l’equip entrenat per Emili Vicente, que la temporada 2011- 2012, la primera dels germans Esteve, va acabar setè, amb 59 punts, després de 16 victòries, 11 empats i 11 derrotes i amb 50 gols a favor i 40 en contra. Els números de Siviero són pitjors. L’equip acaba vuitè, amb 56 punts, després de 15 victòries, 11 empats i 12 derrotes, amb 41 gols a favor i 41 en contra.

  • Més del filial.

    L’equip s’entrenarà encara fins a final de mes.

    Encara que la temporada ja ha finalitzat, ni Gustavo Siviero ni el club no tenen la intenció de donar vacances als jugadors. Fins a final de mes, seguiran les sessions d’entrenament, encara que no diàries, per decidir després quan es dóna per finalitzada la campanya. El que sí que va avançar Siviero és que, a partir d’ara, s’incorporaran al primer equip més jugadors del filial. 

  • Òscar Rubio lluita una pilota a un jugador de l’Eldenc, en una acció del partit que es va disputar ahir i que tancava la competició per als lleidatans.

    Òscar Rubio lluita una pilota a un jugador de l’Eldenc, en una acció del partit que es va disputar ahir i que tancava la competició per als lleidatans.CARLES MIRANDA

    Òscar Rubio lluita una pilota a un jugador de l’Eldenc, en una acció del partit que es va disputar ahir i que tancava la competició per als lleidatans.

    Òscar Rubio lluita una pilota a un jugador de l’Eldenc, en una acció del partit que es va disputar ahir i que tancava la competició per als lleidatans.CARLES MIRANDA

    tracking