SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Siviero no continuarà i el Lleida ja li busca substitut

Al marge de no fer ‘play-off’, la sintonia entre les dos parts no va ser bona

Una acció de l'últim partit de la temporada a Elda.

Siviero no continuarà i el Lleida ja li busca substitutCarles Miranda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ja busca substitut al tècnic Gustavo Siviero de cara a la temporada vinent. Una decisió que estava cantada arran de les declaracions recents de l’entrenador argentí, que ja ho va deixar entreveure de manera clara, i tenint en compte que la sintonia entre les dos parts, malgrat les aparences, no ha estat bona durant gran part de la temporada.

En aquest sentit, el director esportiu, Jordi Esteve, té previst reunir-se demà dimecres amb Siviero per comunicar-li oficialment que no segueix i les negociacions amb el nou tècnic estarien molt avançades, segons va avançar Catalunya Ràdio i tal com va poder confirmar aquest diari. El tècnic nascut a Laguna Paiva, que només va firmar per una temporada i per tant acaba contracte el 30 de juny, no estava entre les primeres opcions del Lleida quan se’l va fitxar. Per això el perfil del nou entrenador serà molt diferent del de Siviero en la manera de treballar i en l’estil de concebre el joc, ja que a Jordi Esteve li agrada un futbol elaborat des de darrere, de toc i que l’equip sigui dominador de la pilota. A més, hi ha hagut episodis de desacord com la destitució de l’ajudant de Siviero, Horacio Melgarejo, pendent de judici contra el club per haver-lo acomiadat.

Aquesta mala primera volta va fer que Siviero arribés a estar a la corda fluixa, però una gran reacció a la segona part del campionat li va permetre sobreviure. Pel que fa a la plantilla, que té descans fins demà i s’entrenarà almenys aquest mes, hi ha tretze jugadors amb contracte (Cobo, Arnau, Noel, Max, Andriu, Mia, Huertas, Valiente, Miki Muñoz, Cristian Gómez, Javi López, Nierga i Albert Alfonso), però no tots seguiran. Sis més finalitzen contracte (Cristian Fernández, Mateo, Toño, Rubio, Doncel i Cristian Alfonso), dos tenen una temporada opcional (Campos i Casares) i interessa que segueixin, i finalment acaben la seua cessió Quintillà, Mikel i Albisua.

Diversos exblaus jugaran el ‘play-off’ a Segona A La fase d’ascens a Segona A va conèixer aquest dilluns els aparellaments en el sorteig celebrat a Las Rozas i hi ha diversos exblaus als equips implicats. Entre aquests figuren el tècnic Seligrat i Barreda, Pau Bosch i Fuentes (Alcoià); Colinas (Lleonesa); Crespo (Racing); Manu, Molo i Urko (Llorca); Xisco (At. Balears); Eugeni (València B); Juanlu Hens (Cartagena); i Sobregrau (Fuenlabrada).

tracking