SEGRE

Un ciclista sub 23, atropellat per un camió que va fugir a Ciudad Real

Fotografia facilitada per l'equip Bicicletas Rodríguez Extremadura, del ciclista sub 23 Jesús Alberto Ruiz.

Un ciclista sub 23, atropellat per un camió que va fugir a Ciudad RealEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclista manxec Jesús Alberto Ruiz, corredor sub 23 de l’equip Bicicletas Rodríguez Extremadura, ha patit diverses ruptures i ferides de consideració després de ser atropellat aquest dimarts per un camió que pretenia avançar-lo i que després de l’accident va fugir. L’atropellament es va produir sobre les 17:30 hores, quan entrenava en les proximitats del seu poble, Bolaños de Calatrava (Ciudad Real), ha informat avui el seu equip en un comunicat.

El corredor va quedar sense sentit tirat a la cuneta fins que va ser socorregut per un conductor que passava per la zona i que va donar avís als serveis d’emergència. Va ser evacuat a l’Hospital General de Ciudad Real, on va ser atès d’urgència i roman ingressat.

El corredor té trencada la clavícula dreta, dos costelles i fissura de l’húmer, i se li ha hagut de reconstruir el colze dret per falta de carn. A més, ha rebut diversos punts de sutura en diferents parts del cos, per ferides i macadures diverses. Segons ha indicat el club extremeny, el corredor es recuperarà per a la pràctica del ciclisme i per a la seua vida normal.

El Bicicletas Rodríguez Extremadura ha enviat ànims al corredor, perquè es recuperi com més aviat millor, i ha condemnat aquests accidents. Ha fet una crida a la Direcció General de Trànsit, clubs i federacions ciclistes, així com als conductors en general, perquè d’una vegada per totes es faci alguna cosa per evitar aquesta "contínua sagnia" d’accidents en els sempre el més perjudicat és el ciclista.

tracking