SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Reial Madrid acaricia la Lliga

Guanya el Celta amb ajuda arbitral per l’expulsió d’Aspas perquè el col·legiat va entendre que va simular un clar penal de Ramos || Balaídos va explotar cridant: “Així, així, així guanya el Madrid!”

Els jugadors del Reial Madrid, inclosos els suplents, celebren el primer gol marcat per Cristiano.

Els jugadors del Reial Madrid, inclosos els suplents, celebren el primer gol marcat per Cristiano.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid acarona el títol ja que afrontarà com a líder en solitari, amb tres punts més que el Barça, l’última jornada després de guanyar ahir a la nit per 1-4 el Celta en el partit pendent de la vint-i-unena data. El conjunt blanc visitarà el Màlaga, que entrena l’exjugador madridista Michel, mentre que el Barça rebrà l’Eibar. Tots dos partits es jugaran a les 20.00 hores.

A Balaídos, el Madrid va guanyar un partit amb enorme polèmica per l’expulsió de Iago Aspas amb 0-2 al marcador en una jugada en la qual havia estat objecte de penal i el col·legiat Martínez Munuera li va treure la segona groga per simular-lo. La targeta roja va fer embogir Balaídos, que ja estava calent amb l’arbitratge, i les grades van explotar, amb el crit clàssic en molts camps: “Així, així, així guanya el Madrid!” Abans de tornar a posar-se en joc la pilota, l’àrbitre també va expulsar l’ajudant de Berizzo per protestar.

El Madrid va començar molt fort i es va avançar amb un gol de Cristiano Ronaldo. A partir de llavors el Celta va ser superior, però tot just començar la segona meitat Cristiano va culminar un contraatac blanc per posar el seu equip 0-2. Tanmateix, el partit va estar marcat per un penal clar de Sergio Ramos sobre Iago Aspas que l’àrbitre va resoldre amb targeta groga i expulsió per a l’estrella del Celta a l’entendre que l’havia simulat. Es va passar d’un possible 1-2 al minut 62 a haver de jugar l’equip gallec mitja hora amb un home menys i amb el marcador en contra.

Tot i així, el Celta, molt encès, va reaccionar amb deu i es va posar aviat 1-2 gràcies al gol de Guidetti però Benzema, un minut després, i Kroos van sentenciar.

tracking