SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Julià, amb la selecció d'aigües obertes

Competirà en els campionats de França i Espanya

Núria Caldera i Guillem Masjuan van guanyar el Trofeu de Sant Isidre.

Núria Caldera i Guillem Masjuan van guanyar el Trofeu de Sant Isidre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Julià, del Club Natació Cervera, es troba de nou concentrat al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada per preparar amb la selecció espanyola les pròximes competicions d’aigües obertes, modalitat que el lleidatà combinarà aquesta temporada amb les de piscina.

Després d’aconseguir recentment el subcampionat d’Espanya júnior dels 1.500 lliures, la prova de fons de la natació en piscina, el seleccionador espanyol d’aigües obertes, Ricardo Barreda, el va convocar també per a l’equip nacional d’aquesta disciplina per competir durant el proper mes de juny als campionats nacionals de França i Espanya.

“Ferran està en una situació en la qual encara no ha pres una decisió clara i es mostra fort tant en piscina com en aigües obertes. El seleccionador li va dir que tenia potencial per fer proves de llarga distància i de moment combinarà les dos disciplines”, va explicar ahir el seu entrenador i director tècnic del CN Cervera, Joan Lluís Mas.

Julià es troba actualment inclòs en el programa de la Federació Espanyola de Natació amb vista a la preparació de joves talents de cara a la cita olímpica de Tòquio 2020, amb la també lleidatana Paula Juste (CN Lleida).

D’altra banda, Guillem Masjuan i Núria Caldera, del CN Cervera, van aconseguir la victòria absoluta en el Trofeu de la Fira de Sant Isidre disputada a la capital de la Segarra amb la participació de més de 400 nadadors. Ignasi Bernaus, del mateix club, va ser segon, i per la seua banda el seu company Bernat Esteba es va anotar la victòria en la categoria infantil.

tracking