SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Noel, uns sis mesos de baixa

El centrecampista del planter del Lleida, que es va lesionar a Elda, pateix una ruptura al lligament creuat anterior del genoll esquerre || En els propers dies es fixarà la data de l’operació

Noel, diumenge a Elda, va ser atès al lesionar-se i va haver de ser substituït.

Noel, diumenge a Elda, va ser atès al lesionar-se i va haver de ser substituït.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del Lleida Esportiu, Noel Carbonell, pateix una ruptura al lligament creuat anterior del genoll esquerre, segons van determinar les proves mèdiques realitzades al jugador. En els propers dies es fixarà la data de la intervenció quirúrgica. El període de baixa, encara que no va ser confirmat pel club, podria estimar-se en uns sis mesos. Noel es va lesionar durant l’últim partit de Lliga de la temporada que el Lleida va jugar diumenge passat al camp de l’Eldenc, havent de ser substituït a l’inici de la primera part.

D’altra banda, el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, es va reunir ahir a la tarda amb l’entrenador Gustavo Siviero per comunicar-li que el club no li renovarà el contracte. El mateix tècnic argentí ja havia manifestat que si es quedava haurien de canviar coses, però la realitat és que el club ja té encarrilada la incorporació del seu substitut, el nom del qual podria anunciar-se en les properes hores.

De fet, el club ha convocat per a aquest matí una roda de premsa en la qual, a més de comunicar oficialment que no es renova Siviero, el president Albert Esteve abordarà diversos temes i podria passar balanç d’una temporada en la qual no s’ha aconseguit l’objectiu esportiu i en què hi ha hagut una fractura social.

La plantilla s’entrenarà fins al divendres 26 amb sis sessions en total? La plantilla blava, que ahir va tornar als entrenaments després de dos dies de descans i després d’haver finalitzat per a ells ja la temporada, s’entrenarà aquesta setmana fins a demà divendres i la setmana que ve de dimecres a divendres, dia 26, a l’Annex del Camp d’Esports.

tracking