SEGRE

POLIESPORTIU GUARDONS

Reconeixement per a campions

La Generalitat distingeix els mèrits de 53 esportistes i clubs de l’Alt Pirineu i Aran que van destacar a nivell català, estatal o internacional el 2016 || Homenatge a la Seu pels 25 anys de Barcelona’92

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat va reconèixer ahir 53 esportistes i clubs de l’Alt Pirineu i Aran que van obtenir un èxit destacat l’any passat en les seues respectives competicions d’àmbit català, estatal o internacional. L’acte, que es va celebrar a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, va comptar amb la participació del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; la delegada del Govern, Rosa Amorós; l’alcalde de la capital de l’Alt Urgell, Albert Batalla; i el representant territorial d’Esports, Joan Segura, entre altres autoritats.

És la primera vegada que la Generalitat organitzava un acte exclusiu de reconeixement dels esportistes i clubs de l’Alt Pirineu i Aran. Fins ara se’n celebrava anualment només un que congregava tots els esportistes i clubs de la demarcació de Lleida.

En aquest acte s’havia distingit sempre els esportistes a partir dels setze anys. Aquest any, com va passar en l’acte celebrat a les Borges Blanques a finals d’abril dedicat als esportistes del pla de Lleida, l’edat dels guardonats es va ampliar a partir de la categoria cadet, incloent els de 14 anys en endavant.

En el transcurs de l’acte i amb motiu dels 25 anys de l’organització dels Jocs Olímpics de Barcelona, també es va fer un reconeixement als dos esportistes lleidatans que hi van participar. Es tracta dels piragüistes Marc Vicente i Pere Guerrero. A tots els guardonats se’ls va entregar una reproducció de la litografia de l’artista balaguerí Albert Minoves titulada Cursa de la vida, creada per a l’ocasió.

D’altra banda, la Generalitat va aprofitar l’acte per recordar que la Seu va ser una subseu olímpica el 1992, motiu pel qual Gerard Figueras va entregar un obsequi commemoratiu a l’alcalde Albert Batalla.

tracking