SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

Cita històrica del Pardinyes

Afronta des d’avui i fins diumenge la fase d’ascens a LEB Plata a Múrcia || L’equip de Gerard Encuentra debuta aquesta tarda contra el filial del Melilla

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes té, a partir d’avui i fins diumenge, una cita històrica a Múrcia, on disputa la fase d’ascens a la LEB Plata. L’equip que dirigeix Gerard Encuentra, després de ser quart al grup C, afronta la lligueta amb optimisme i amb l’esperança de poder sorprendre en una competició en la qual només el campió aconseguirà l’objectiu.

El conjunt lleidatà té com a rivals el Myrtia, amfitrió i campió del grup E; el Chantada gallec, subcampió de l’A; i l’Enrique Soler de Melilla, subcampió del D. Precisament, davant l’equip vinculat del Melilla de LEB Or debuta avui, a les 18.00, un Pardinyes que no podrà comptar a Múrcia amb el lesionat Jaime Aventín ni amb Sergi Ruiz, per motius laborals. “El primer partit serà el més important, perquè marcarà el nostre objectiu. Els equips no ens coneixem més enllà del que hàgim pogut veure en vídeos i a la primera presa de contacte amb el torneig, controlar els nervis pot ser clau”, va assenyalar el tècnic lleidatà. Sobre l’Enrique Soler, Encuentra va dir que “tenim clars els seus punts forts. És el rival que tenim més estudiat i el seu joc passa per un dels seus tiradors. Frenar-lo serà una de les claus”, va afegir. En relació amb la resta d’equips d’aquesta fase d’ascens, l’entrenador del Pardinyes va dir que “el Myrtia és el favorit, per plantilla i per ser l’amfitrió, però el Chantada també és un gran equip. Tanmateix, tinc molt bones sensacions i crec que podem sorprendre”.

El Pardinyes disputarà el segon partit demà (20.00) davant del Myrtia i el tercer diumenge (10.00) contra el Chantada. L’equip va sortir ahir cap a Múrcia a mitjanit, després d’entrenar-se al pavelló de Pardinyes davant la impossibilitat de fer-ho al Barris Nord, ja que encara no s’ha retirat el parquet de la Final Four de l’Eurolliga d’hoquei sobre patins.

La plantilla del Pardinyes es va exercitar ahir abans de sortir a mitjanit cap a Múrcia per disputar la fase d’ascens a la LEB Plata.

La plantilla del Pardinyes es va exercitar ahir abans de sortir a mitjanit cap a Múrcia per disputar la fase d’ascens a la LEB Plata.AMADO FORROLLA

tracking