SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

El lleidatà del Madrid B Aleix Febas apadrina la Copa Valors de Balàfia

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista d’Almacelles que juga al Reial Madrid Castella, Aleix Febas, és el padrí de la Copa Valors que es jugarà demà a les instal·lacions de la UE Balàfia, un torneig que impulsa el fair play i prioritza l’esportivitat en el marcador, implicant en el bon comportament jugadors, entrenadors i pares.

Amb el lema “Els valors marquen gols” es disputarà aquest torneig amb sis clubs de futbol base de la ciutat (Balàfia, AEM, Pardinyes, FiF Lleida, Bordeta i Gardeny), en categoria benjamina i prebenjamina, sota l’organització de la UE Balàfia en col·laboració amb les empreses Sports Challenge i Kids in Action.

En aquest singular torneig puntua el comportament de jugadors i afició segons quatre barems. Un és ensenyar una targeta verda al jugador que mostri alguna actitud de joc net, el segon és compartir un espai de convivència anomenat tercer temps, un tercer barem és que les aficions es puntuaran mútuament per tal de determinar quina és la més esportiva i en quart lloc s’elaborarà un mural en el qual pares i fills penjaran dibuixos i frases recordant valors.

En aquest sentit, Lleida ja ha acollit dos Copa Valors en altres esports i una tercera especial de bowling.

El torneig es va presentar ahir a les instal·lacions de la UE Balàfia.

El torneig es va presentar ahir a les instal·lacions de la UE Balàfia.

tracking