SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El substitut de Siviero, la setmana que ve

Planagumà, Movilla i Roger responen al perfil del tècnic que es busca

Antonio ‘Ñaca’ Llorente.

Antonio ‘Ñaca’ Llorente.ARXIU DANI BADIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va dir aquest dijous que “esperem la setmana vinent concretar la incorporació del nou entrenador i començar a treballar amb la persona que dirigirà l’equip la pròxima temporada. Els temps que estem portant és que puguem treballar ja la setmana que ve”.

El club manté un hermetisme absolut pel que fa a la identitat del substitut de Siviero, encara que té pràcticament tancada la contractació. Entre els tècnics que responen al perfil que es busca hi ha el barceloní Lluís Planagumà, de 36 anys, que acaba de rescindir contracte amb el Granada B, amb el qual li quedaven dos temporades més. De fet, ja va ser la primera opció la passada temporada, al davant d’Iñaki Alonso, el fitxatge del qual després també es va frustrar, fins que l’elegit va ser Gustavo Siviero. El mateix Planagumà, que ha entrenat els filials d’Espanyol, Vila-real i Granada, considera que és hora de fitxar per un primer equip que lluiti per objectius més ambiciosos.

No obstant, es tracta d’un tècnic cotitzat, que podria estar en l’òrbita de clubs de Segona A. Ja va debutar aquesta temporada a Primera davant del Leganés quan el Granada va destituir Paco Jémez, encara que després no li van donar continuïtat. Altres fonts consultades per aquest diari apunten que el Lleida podria tenir ja tancat l’acord amb el substitut de Siviero que no seria Planagumà.

També responen al perfil tècnics com David Movilla (ex-Barakaldo) i Jordi Roger, que ha entrenat el Cornellà.

“Se’n va el millor tècnic de la història d’aquest club” El Lleida Esportiu va anunciar aquest dijous oficialment que no renova el contracte a Gustavo Siviero i el director esportiu Jordi Esteve va assegurar que “és el millor entrenador amb diferència que ha passat en la història d’aquest club en els sis anys que fa que sóc aquí. És amb el que he tingut una millor sintonia i m’he sentit més a gust”, va remarcar, encara que al preguntar-li quin era doncs el motiu pel qual no el renovaven va dir que “no hi ha d’haver un perquè. Hem decidit separar els nostres camins professionals amb total normalitat”. Esteve va defensar que “si ens baséssim en la trajectòria esportiva, tots els entrenadors que han passat pel club haurien estat destituïts al gener o al febrer i encara no n’he destituït cap”. Per la seua part, Gustavo Siviero va dir que l’únic que ha trobat a faltar en la seua estada a Lleida és una millor comunió amb la grada. “Es necessita una mica més el suport de la gent perquè hem pogut disfrutar molt poques vegades d’un bon ambient.” Jordi Esteve va remarcar que “hem d’anar tots a l’una, però amb les directrius que marqui el club”. El tècnic argentí es quedarà a Lleida fins al dia 26 dirigint els entrenaments.

Apunts

  • Mor als 65 anys l’exblau ‘Ñaca’ Llorente. Un històric exjugador de la UE Lleida, Antonio Ñaca Llorente García, va morir aquest dijous als 65 anys víctima d’una llarga malaltia. Nascut a Caravaca de la Cruz (Múrcia) el 7 de febrer de 1952, va jugar 293 partits amb el Lleida i va marcar 34 gols. Llorente es va formar al Barça fins a juvenils. Va jugar amb l’Europa i l’Andorra abans d’arribar al Lleida. Va vestir de blau durant dos etapes (1972-74 i 1975-83) i hauria pogut anar al Reial Madrid però el fitxatge es va frustrar. 
  • Expedient a la impugnació d’un partit juvenil. El comité de competición de la Federación Catalana de Fútbol ha abierto expediente al partido de la Liga Nacional de juveniles, Jabac Terrassa- Badalona, tras la impugnación presentada por el club badalonés por posible alineación indebida del equipo egarense, según informó futbolcatalunya. com. Si le dieran los tres puntos al Badalona supondría aplazar el ascenso del Lleida a División de Honor y también del Gimnàstic de Manresa a falta de una jornada.
tracking