SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Minichampions a Lleida

Barça, Sevilla, Athletic i València, atraccions de la III Copa Atlas Energía, de la qual demà es juga la fase final entre els camps d’At. Segre i AEM || Engloba dos tornejos en alevins i benjamins

Un dels partits de la fase prèvia en categoria benjamina disputada a les instal·lacions de l’Atlètic Segre el passat 1 de maig.

Un dels partits de la fase prèvia en categoria benjamina disputada a les instal·lacions de l’Atlètic Segre el passat 1 de maig.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barça, Sevilla, Athletic i València són les grans atraccions de la Champions del futbol base, que torna demà dissabte a Lleida amb la disputa de la fase final de la III Copa Atlas Energía, un macrotorneig que va tenir tres fases prèvies (Barcelona, Tarragona i Lleida) i quatre seus (camps de la UE Cornellà, CD La Floresta, AEM i Atlètic Segre) amb la participació inicial de més de 120 equips i uns 1.500 jugadors dividits en dos tornejos en les categories alevina i benjamina. La competició, patrocinada per la firma lleidatana Atlas Energía, compta amb el suport de Paeria i Diputació, i entre els principals col·laboradors hi ha el Grup SEGRE. Aquest macrotorneig, entre totes les fases, compta amb un pressupost d’uns 50.000 euros que el converteix en un dels més importants a nivell estatal i, a diferència d’altres grans tornejos d’aquestes característiques, en aquest els equips no paguen per participar-hi.

En el torneig aleví, aquesta fase final es disputarà entre els camps de l’AEM (fase de grups) i de l’Atlètic Segre (eliminatòries finals) amb un total de setze equips entre els convidats i els que es van guanyar el bitllet a les fases prèvies. Així, el grup A el formaran Rayo Vallecano, Reial Saragossa, Martinenc i Reus; al B hi haurà FC Barcelona, Sevilla, la Floresta i Montecarlo de Saragossa; al C, Màlaga, Cornellà, AEM i Sabadell; i al D, Athletic, Atlètic Segre, Sant Ildefons i Selva del Camp.

Produirà i emetrà 32 partits d’aquesta fase final amb comentaris del mundialista Joan Capdevila

Aquesta fase de grups del torneig aleví es disputarà entre les 9.00 i les 13.00 hores a les instal·lacions de l’AEM i les eliminatòries a partir de quarts tindran lloc als camps de l’Atlètic Segre entre les 17.00 i les 20.30. A les 20.00 es jugarà la gran final.

Pel que fa al torneig benjamí, que es denomina Copa Atlas Energía des del 2015, però que es va iniciar fa 28 anys a l’Atlètic Segre, tant la fase de grups com les eliminatòries finals tindran com a seu les instal·lacions del club de Cappont.

A la fase de grups, l’A el formaran FC Barcelona, la Floresta, Montecarlo i Gimnàstic de Tarragona; el B, Màlaga, Cornellà, Mercantil i Vic Riuprimer; el C, València, Atlètic Segre, Santes Creus i Cambrils; i el D, Osasuna, Reus, Igualada i Jàbac Terrassa.

La competició de grups començarà a les 9.00 i finalitzarà a les 13.00 hores, i per la seua banda les eliminatòries, a partir de quarts, s’iniciaran a les 16.00 i acabaran a les 20.00 hores. La gran final està prevista a les 19.30 hores.

Aquest torneig benjamí de l’Atlètic Segre té una gran tradició i hi han passat jugadors com el lleidatà Bojan Krkic, que va ser elegit millor jugador i màxim golejador del torneig; l’exblaugrana ara al Milan Gerard Deulofeu; un jugador que està al primer equip de l’Ajax com és el sud-africà Thulani Serero i el fill de Kluivert.

Lleida Televisió produeix i emet els enfrontaments del macrotorneig en totes les fases. En aquesta fase final de demà té previst gravar vuit partits de la fase de grups alevina i vuit de la categoria benjamina, a banda dels setze de les eliminatòries finals, vuit per cadascun dels tornejos.

En total, 32 partits que s’emetran cada dissabte a partir del dia 27. El narrador serà Josep Felis i en alguns partits els comentaris aniran a càrrec del campió del món Joan Capdevila. La realització és de Josep Maria Solé.

tracking