SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida incorpora Juanjo Silva com a coordinador general d’àrees

Juanjo Silva, el nou coordinador d’àrees del Lleida Esportiu.

Juanjo Silva, el nou coordinador d’àrees del Lleida Esportiu.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que ha incorporat a l’organigrama administratiu del club l’exjugador professional de futbol sala Juanjo Silva com a responsable de coordinar les diferents àrees de treball de l’entitat.

Silva va tenir una destacada trajectòria en l’elit del futbol sala com a porter, ja que després de formar-se al Sícoris, va traspuar més tard al FC Barcelona, Martorell, Saragossa i Andorra en la màxima categoria. Alhora compta amb una àmplia experiència dins el món de la gestió esportiva, després del seu pas per diversos clubs una vegada finalitzada la seua carrera esportiva.

El club també va informar que pròximament presentarà Silva per detallar quines funcions durà a terme, mentre s’explicarà la reestructuració de l’organigrama de l’entitat amb la posada en marxa d’aquest nou departament.

Juanjo Silva ha estat el representant del club a la Taula de Treball que ha confeccionat el reglament de règim intern i que avança en la creació de la grada d’animació.

En aquest sentit, dijous a la nit es va reunir aquesta Taula de Treball i ha fixat la pròxima cita per al 8 de juny, on ja es perfilaran els darrers detalls d’aquestes dos qüestions.

tracking