SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué ja s’entrena

El defensa es va incorporar ahir al grup després de patir un procés víric estomacal i apunta a jugar contra l’Eibar || Marlon, del filial, recanvi de Mascherano

Gerard Piqué ahir durant la sessió d’entrenament del FC Barcelona.

Gerard Piqué ahir durant la sessió d’entrenament del FC Barcelona.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué ja s’entrena amb el grup de cara al partit de demà contra l’Eibar (20.00 hores, BeIN LaLiga), un partit que el Barça ha de guanyar si vol esgotar les opcions per ser campió de Lliga malgrat que l’equip blaugrana no dependrà de si mateix. Val a recordar que si el Reial Madrid aconsegueix un punt a Màlaga serà campió, independentment del resultat que s’aconsegueixi al Camp Nou.

Després d’haver-se perdut l’últim partit davant de l’UD Las Palmas i d’haver estat fins i tot ingressat a l’hospital Vall d’Hebron, Gerard Piqué, que dilluns va tornar a la Ciutat Esportiva amb l’alta mèdica sota el braç, va aparèixer ahir per primera vegada sobre la gespa del camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva.

El jugador del Reial Madrid hauria desviat almenys 150 milions d’euros a paradisos fiscals

Va participar en el treball de grup, però serà després de l’entrenament d’aquest matí (11.00) quan se sabrà si està ja totalment recuperat del procés víric estomacal que va patir i pot presentar-se davant de l’Eibar al Camp Nou.

A més, Luis Enrique també va comptar a la sessió amb la presència de Marlon Santos, defensa del Barça B. Precisament, el central ja va viatjar a Las Palmas, on va acabar sent titular per l’absència d’última hora de Javier Mascherano, que continua de baixa.

D’altra banda, avui (12.00 h) tindrà lloc un acte institucional de celebració del 25è aniversari de Wembley en el qual es presentarà la samarreta amb la inscripció commemorativa que l’equip lluirà demà durant el partit davant de l’Eibar.

Gerard Piqué ahir durant la sessió d’entrenament del FC Barcelona.

Gerard Piqué ahir durant la sessió d’entrenament del FC Barcelona.FCB

tracking