SEGRE

Futbol

Gerard Albadalejo, nou entrenador del Lleida Esportiu

És l’actual tècnic assistent del primer equip, al que ara dirigirà durant les pròximes dos temporades, amb opció a un parell més

Gerard Albadalejo.

Gerard Albadalejo, nou entrenador del Lleida EsportiuLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb Gerard Albadalejo perquè es converteixi en el tècnic del primer equip blau. Albadelajo, de 33 anys i natural de Barcelona, ha signat amb el Lleida per dos temporades, fins la 2018/19, amb opció a dos més, segons ha informat aquest dilluns el club.

Gerard Albadalejo ha sigut fins ara tècnic assistent del primer equip i ha complert enguany la seva cinquena temporada al club lleidatà. Ha dirigit al llarg de tres cursos el Lleida B, a Primera Catalana, també va ser segon entrenador del conjunt blau entre les campanyes 2012/13 i 2014/15, en què l’equip va disputar dos play-offs d’ascens a Segona Divisió A, i va jugar els setzens de final de la Copa del Rei.

El cos tècnic estarà completat per David Giménez (31 anys, Lleida), actual entrenador de l’EFAC Almacelles, exjugador del Lleida, i que va tenir una àmplia trajectòria com a futbolista a la Segona Divisió B; i per Jordi Cortés (37 anys, Balaguer), actual entrenador del CF Balaguer, extècnic de la base del Lleida i Màster en Preparació Física.

tracking