SEGRE

ESPORTS

Campionat de Catalunya d'hoquei a Mollerussa

De la categoria benjamina, aquest cap de setmana i amb la participació de dotze equips || Juneda i Bell-lloc, els representants lleidatans

El campionat benjamí es va presentar ahir a la capital del Pla d’Urgell.

El campionat benjamí es va presentar ahir a la capital del Pla d’Urgell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Pla d’Urgell acollirà aquest cap de setmana el VII Campionat de Catalunya d’Hoquei, en la categoria benjamina, que comptarà amb la participació de dotze equips. La competició la va presentar aquest dilluns l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat per Àlvar Recolta, Víctor Gregori i Francesc Botam, membres de la junta directiva del Club Hoquei Mollerussa, organitzador de l’esdeveniment, juntament amb la regidoria d’Esports que encapçala Bernat Díez. Solsona va felicitar la iniciativa perquè “genera activitat a la ciutat” i va recordar que el fet de disposar “d’unes instal·lacions adequades” facilita l’organització d’esdeveniments d’aquest nivell.

El campionat començarà divendres a la tarda i acabarà diumenge. Hi participen sis equips de Barcelona (Voltregà, Caldes, Vilanova, Igualada, Arenys de Munt i Sant Cugat), a més de dos de Tarragona (Reus A i Reus B), dos de Girona (GEiEG i Girona) i dos representants lleidatans, que seran el Juneda i el Bell-lloc. El club amfitrió, al final, se’n va quedar fora.

El Club Hoquei Mollerussa compta actualment amb més d’un centenar de jugadors distribuïts en onze equips, i la intenció del club és doblar cada un d’ells, va explicar Àlvar Recolta, secretari de la junta. El club organitzarà aquest estiu un campus d’hoquei, que celebrarà la dissetena edició i que comptarà amb la presència del blaugrana Marc Gual.

tracking