SEGRE

Detingut un soci de Sandro Rosell a Alàs i Cerc

La Policia Nacional ha efectuat un registre en un domicili d’aquest municipi de l’Alt Urgell

Efectius policials en el domicili de Sandro Rosell

Efectius policials en el domicili de Sandro RosellEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional ha registrat durant més de dos hores un domicili d’Alàs i Cerc (Alt Urgell) en el marc de l’operació contra el blanqueig de capitals en què ha estat detingut Sandro Rosell. Es tractaria d’una casa propietat d’un soci de l’expresident del Barça, amb qui comparteix una empresa d’esdeveniments esportius.

Un cop ha finalitzat el registre, cap a les 12.30 hores, la policia s’ha endut detingut el soci de Sandro Rosell a Alàs i Cerc.

L’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell ha estat detingut a Barcelona en el marc d’una operació conjunta de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil contra el blanqueig de capitals, han informat fonts de la investigació.

La investigació es va iniciar pel cobrament de comissions il·lícites pels drets audiovisuals de la selecció brasilera de futbol que posteriorment es blanquejaven a través d'empreses en paradisos fiscals.

Es tracta d'una operació, duta a terme per la Guàrdia Civil de Catalunya i la Unitat de Delinqüència Econòmica i Financera (UDEF) de la Policia Nacional, oberta arran d'una querella presentada per la Fiscalia de l'Audiència Nacional i que està sent coordinada pel Jutjat d'Instrucció número 3 d'aquest tribunal, la titular del qual, Carmen Lamela, ha decretat el secret de les actuacions.

Amb els registres, es busquen noves evidències del suposat cobrament per les funcions d'intermediació il·lícita, així com del sistema ideat posteriorment per introduir aquests beneficis il·lícits en el sistema financer legal.

tracking