SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Ismael Mariani renova un any més com a tècnic del Lleida B

L’entrenador lleidatà es va incorporar al club el mes de gener

Ismael Mariani.

Ismael Mariani.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ismael Mariani va firmar aquest dimarts la renovació com a entrenador del Lleida B, al qual es va incorporar el mes de gener passat, quan l’equip lluitava per eludir la zona de descens i el qual, a falta d’una jornada per al final de la competició, ha conduït fins a la sisena posició de la classificació de Primera Catalana. Dilluns passat, durant la presentació de Gerard Albadalejo com a primer entrenador del Lleida, el director esportiu, Jordi Esteve, ja va assegurar la continuïtat del tècnic lleidatà de 44 anys.

Esteve va destacar “el bon treball” portat a terme per Mariani durant els últims quatre mesos com el principal argument per a la renovació del seu contracte. “És la persona adequada per formar els futurs jugadors del primer equip”, va explicar Esteve, que va destacar la seua experiència en aquesta tasca i el seu bagatge com a tècnic com els “elements diferenciadors que li permeten transmetre els valors del club”, a més de “guiar els futbolistes de la plantilla per arribar a ser professionals”.

Mariani va agrair “la confiança” que li ha transmès l’entitat per fer possible la seua continuïtat al capdavant de l’equip. “Per a mi és important saber que es valora la meua tasca i estic molt content de poder continuar formant part d’aquest projecte esportiu tan ambiciós”, va explicar.

El lleidatà va expressar les seues “ganes d’ajudar al màxim els nois de la casa perquè puguin fer l’últim pas cap al primer equip” i tornar “amb treball” la confiança del club on “vaig créixer com a jugador i entrenador”.

tracking