SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida tornarà a la Val d'Aran d''stage'

Pendent de quadrar dates per l’interès d’altres clubs

Jugadors del Lleida durant l’‘stage’ a Aran de l’estiu passat.

Jugadors del Lleida durant l’‘stage’ a Aran de l’estiu passat.LLIEDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu té la intenció de repetir stage a la Val d’Aran aquest estiu, per la qual cosa ja ha iniciat les gestions per tancar dates de cara a l’última setmana de juliol o la primera d’agost. El club va quedar molt satisfet de la seua primera experiència a Garòs l’estiu passat, per la qual cosa la primera opció en l’etapa que iniciarà ara Gerard Albadalejo és tornar a terres araneses.

L’únic contratemps podria ser la falta de dates lliures, ja que són diversos els clubs que ja han mostrat el seu interès per fer l’stage de pretemporada en aquest escenari. El de Garòs és l’únic camp aranès que s’adapta a les exigències d’un club professional i és impossible que l’utilitzin dos equips al mateix temps.

Tal com ja va avançar SEGRE, un dels clubs interessats a anar a la Val d’Aran és el Tolosa, de la Primera divisió francesa. Aquest seria un dels primers a arribar-hi, ja que la Lliga gal·la comença el cap de setmana del 5-6 d’agost. El Tolosa té previst jugar el seu últim amistós abans de la Lliga el dia 29 de juliol a Tarbes. Altres clubs interessats a anar a Aran són l’Espanyol, amb el filial i l’equip femení; l’Alabès, i la UD Las Palmas.

El filial tancarà la Lliga aquest dissabte rebent el San Cristóbal El Lleida B, que està firmant una excel·lent temporada a la Primera Catalana, tancarà la Lliga aquest dissabte rebent el San Cristóbal al Municipal de Gardeny (17.00 h). Amb l’objectiu de la permanència aconseguit fa diverses jornades, l’equip que entrena Ismael Mariani ocupa la sisena posició a la taula, amb 48 punts, a tres del cinquè, l’EFAC Almacelles. El rival de dissabte és quart, amb 56, i, passi el que passi en aquest partit, acabarà en aquesta posició. El club va renovar dimarts passat Mariani, que seguirà com a entrenador la temporada que ve. D’altra banda, el Lleida Esportiu va anunciar aquest dimecres que la botiga oficial seguirà oberta tots els dissabtes fins al 17 de juny en l’horari habitual, de 10.00 a 13.30 h.

tracking