SEGRE

HOQUEI NACIONAL CATALANA

El Vila-sana renova la seua jugadora argentina

L’equip frega l’ascens a l’OK Lliga

Les quatre jugadores del club que van jugar amb la Catalana.

Les quatre jugadores del club que van jugar amb la Catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CP Vila-sana, que es juga els dos pròxims caps de setmana l’ascens a l’OK Lliga femenina, ha arribat a un acord per renovar per una temporada més la jugadora argentina Gimena Ortiz, la primera estrangera en la jove història d’aquest club del Pla d’Urgell.

L’equip que entrena Jordi Capdevila afronta els dos últims partits de Lliga a la Nacional Catalana, líder amb un punt d’avantatge sobre el segon classificat, el Girona, equip que visitarà en l’últim partit.

El Vila-sana, que té 57 punts, juga aquest dissabte l’últim partit a casa davant del Vilanova (17.45 h), mentre que el Girona visita diumenge el Bigues i Riells, equip que lluita per la permanència. Un triomf de l’equip del Pla d’Urgell, unit a una derrota del Girona, permetria al Vila-sana ascendir diumenge a l’OK Lliga.

Si guanyen els dos equips, el partit decisiu serà a l’última jornada, amb un Girona-Vila-sana. En tindria prou amb un empat per ascendir.

En un altre ordre de coses, Anna Ferrer, Victòria Porta, Maria Porta i Mar Franci van jugar el cap de setmana passat amb Catalunya a la Seu davant del Cadí (5-5).

tracking