SEGRE

BÀSQUET CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

Un virus ataca el Madrid

Va haver de retardar unes hores el partit de vuitens de l’Estatal cadet a causa de la indisposició de diversos jugadors || Va superar l’Unicaja i serà a quarts

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Madrid es va veure obligat aquest dimecres a retardar unes hores el seu partit de vuitens del Campionat d’Espanya de bàsquet cadet, que es disputa a Lleida, després que alguns dels seus jugadors es veiessin afectats per un virus estomacal que fins i tot va requerir assistència sanitària. Alguns membres de la plantilla van començar a trobar-se malament durant el partit de dimarts davant l’Indautxu i, fins i tot, van haver d’abandonar el partit amb vòmits.

L’equip blanc, després d’unes proves mèdiques, va demanar a l’organització que retardés unes hores el duel de vuitens d’aquest dimecres davant de l’Unicaja, previst per a les 18.30, però que finalment es va disputar a les 21.00, després d’acceptar el conjunt andalús. El partit es va poder disputar i el Madrid va batre l’Unicaja (82-67), tot i que diversos jugadors seguien mostrant símptomes de cansament.

L’organització està investigant la causa de la indisposició, que també va afectar un membre del cos tècnic. El partit de quarts d’avui entre el Madrid i l’Unicaja també ha canviat d’horari i es jugarà les 19.00. D’altra banda, els favorits van poder accedir a quarts sense gaires dificultats. El Barça, que es va imposar a l’Estudiantes (93-76), jugarà avui contra l’Indautxu, que va batre l’Easo (71-55).

El Joventut, al superar el Tenerife (85-73), s’enfrontarà al Gran Canària, que va guanyar el Real Canoe (74-69). El Saragossa va vèncer l’EBA (94-63) i el seu rival a quarts serà el Canterbury, que va imposar el seu físic davant del València (72-46). Finalment, el Madrid, que va poder amb l’Unicaja malgrat les circumstàncies, s’enfrontarà en la ronda de quarts al Betis, que va guanyar el Bilbao (76-51).

El Madrid va patir per poder superar l’Unicaja a vuitens de final.

El Madrid va patir per poder superar l’Unicaja a vuitens de final.MAGDALENA ALTISENT

tracking