SEGRE

FUTBOL SALA TERCERA DIVISIÓ

Adéu 21 temporades després

Macià Expósito, ‘alma mater’ del Futsal Lleida, es retira demà dissabte als 37 anys || És un dels artífexs del repunt que ha viscut aquest esport

Macià Expósito, jugador del Futsal Lleida Lo Caragol, que demà penjarà les botes als 37 anys.

Macià Expósito, jugador del Futsal Lleida Lo Caragol, que demà penjarà les botes als 37 anys.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador de futbol sala Macià Expósito Tapias (Lleida, 19-3-1980) jugarà demà dissabte el seu últim partit oficial i posarà fi a una trajectòria de vint-i-una temporades practicant aquest esport. Va viure l’auge del futbol sala, la caiguda d’equips a causa de la crisi i ha sigut un dels artífexs del seu repunt. “Estic trist, perquè són moltes temporades jugant, però orgullós del que hem fet i molt content de veure les paraules d’estima que m’està mostrant tanta gent des que ho vaig fer públic”, explicava aquest dijous.

Macià Expósito, de 37 anys, és l’alma mater del Segrià Esport Club, al qual tothom d’aquest esport coneix com el Futsal Lleida i que en les últimes temporades competeix com a Restaurant Lo Caragol.

“Vaig començar jugant a futbol amb el Lleida, Balàfia i Rosselló, però quan era juvenil de segon any em vaig passar al futbol sala”, explica. Des d’aleshores han estat vint-i-una temporades ininterrompudes a diferents equips, diversos títols i ascensos i, en els últims anys, un dels impulsors d’aquest esport.

“Aquesta temporada per primera vegada hem tingut equips de base (un infantil, un cadet i un juvenil) i la idea és continuar augmentant equips i, la pròxima temporada, tenir un equip femení”.

A més, el filial del Lo Caragol ha aconseguit dos ascensos en el mateix nombre de temporades. I el Sènior A es marca com a objectiu “pujar l’any que ve a Segona B”.

tracking