El Barça supera el València i força el desempat en el 'play-off'

Els blaugranes, liderats per un gran Renfroe

Stratos Perperoglou llança davant del centreafricà Romain Sato.

Stratos Perperoglou llança davant del centreafricà Romain Sato.EFE

El Barça va guanyar aquest dijous el València (91-79) en el segon partits de quarts de la Lliga ACB i va salvar així el match ball en contra en un partit que serveix per agafar confiança i per traslladar de nou la pressió al rival, ja que l’eliminatòria es decidirà demà dissabte a les 18.00.

Els blaugranes van arribar a situar-se en dos ocasions 20 punts a dalt, l’última amb un triple d’Eriksson (70-50), ben entrat el tercer quart. Una de les claus del matx va ser el gran primer temps de Renfroe. El nord-americà va marxar al descans amb 12 punts i el Barça amb un avantatge de 17 (49-32). El València va intentar reaccionar a la segona meitat, però el més a prop que va estar del Barça va ser a 11 punts (73-62).

Per la seua part, l’Herbalife Gran Canària va vèncer el Baskonia (94-79) i deixa el desenllaç per a un tercer partit.