SEGRE

Rossi, amb traumatisme abdominal i toràcic lleu després d'un accident de motocròs

Podria sortir avui mateix de l’hospital

El pilot italià Valentino Rossi.

Rossi, amb traumatisme abdominal i toràcic lleu després d'un accident de motocròsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot italià Valentino Rossi, nou vegades campió mundial de motociclisme, pateix un traumatisme abdominal i toràcic lleu com a conseqüència d’un accident mentre practicava motocròs, informa el seu equip, el Movistar Yamaha de MotoGP. L’equip informa que Rossi es va lesionar aquest dijous en veure’s involucrat en un accident durant un entrenament al Cross Club Cavallara, a Mondavio (Pesaro Urbino, Itàlia).

El pilot, de 38 anys, va ser traslladat a un hospital per sotmetre’s a diverses proves, que han rellevat que pateix un trauma toràcic i abdominal lleu. L’equip Yamaha agrega que Rossi "no pateix fractures en part alguna del cos" i "tampoc no s’han trobat "patologies traumàtiques greus".

El pilot, de 38 anys, va passar una "nit tranquil·la" i ha estat visitat aquest matí pels metges, a qui va comunicar que nota menys dolor tant a l’abdomen com al tòrax comparat amb dijous, segons el comunicat oficial.

El nou vegades campió del món de Moto GP seguirà rebent analgèsics durant les pròximes 12 hores i se sotmetrà a altres exàmens de control aquesta tarda que, en cas de resultat positiu, li permetran rebre l’alta avui mateix.

Rossi va acudir ahir a la nit a l’hospital de Rimini acompanyat pels seus familiars després que tingués una caiguda durant un entrenament al Cross Club Cavallara, a Mondavio (Pesaro Urbino, centre).

En cas de confirmar-se l’evolució positiva del motociclista, l’italià podria rebre el vistiplau perquè torni a competir en la pròxima cursa de Moto GP, que es correrà en el circuit del Mugello (Itàlia), el cap de setmana del 2 al 4 el juny.

tracking