SEGRE

VOLTA A LLEIDA

Tremp serà arribada de la tercera etapa des de Vielha

Completat el recorregut de la ronda lleidatana que tindrà lloc del 15 al 18 de juny || La participació serà d’entre setze i divuit equips

Sergi Escobar.

Sergi Escobar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 60a edició de la Volta Ciclista Internacional a Lleida, que aquest any tornarà a disputar-se en quatre dies, del 15 al 18 de juny, ja té tancat completament el traçat després de concretar-se l’arribada de la tercera etapa que serà a Tremp.

La Volta a Lleida ja ha iniciat el compte enrere després de perfilar-se’n totalment el recorregut, que estava únicament pendent de concretar la població d’arribada de la tercera etapa, que sortirà de Vielha. D’aquesta manera, la Volta arrancarà des de Lleida, després de la protocol·lària presentació d’equips, en direcció a Tremp, població que donarà la sortida a la segona etapa, que serà la primera d’alta muntanya amb el pas de la Bonaigua i final a Vielha.

Val a recordar, com ja va informar aquest diari, que es recuperarà l’ascensió a la Bonaigua, una cosa que no es va poder aconseguir després de renàixer la carrera el 2014 i després de desaparèixer el 2009 per problemes econòmics.

La tercera etapa partirà de la capital aranesa, afrontarà el port de la Bonaigua i es dirigirà a Gerri de la Sal, travessant Llavorsí, Rialp i Sort, per després dirigir-se el pilot a Montcortès i d’allà a la Pobleta de Bellveí, la Pobla de Segur i Tremp, la capital del Pallars Jussà on s’ubicarà la línia de meta.

Finalment, la quarta etapa serà Lleida-Lleida amb l’espectacular final dels últims anys a la Seu Vella. Escobar, que està a la Vuelta a Castella i Lleó amb el Sapura Cycling malai, espera resoldre la setmana que ve l’itinerari del tercer dia.

El màxim responsable de l’organització i doble medallista olímpic, Sergi Escobar, espera una participació d’entre 16 i 18 equips, entre aquests diversos estrangers procedents de Rússia, Israel i Malàisia.

Aquest últim és l’equip que dirigeix el mateix Escobar, el Sapura Cycling Team, encara que a la Volta a Lleida competirà com una selecció malaia amb ciclistes només d’aquesta nacionalitat. També hi haurà algun conjunt francès, mentre que la resta seran espanyols. El pressupost s’acosta als 70.000 euros.

tracking