BÀSQUET CAMPIONAT D?ESPANYA CADET

Clàssic al Barris Nord

Barcelona i Reial Madrid es disputen avui a les 12.00 el títol estatal || Van derrotar ahir el Gran Canària i el Canterbury Academy

Una jugada del partit de semifinals que van disputar ahir Barcelona i Gran Canària.LLEONARD DELSHAMS

El Barcelona i el Reial Madrid disputaran avui al Barris Nord (12.00) la final del Campionat d’Espanya Cadet masculí, que s’acomiada de Lleida després d’una setmana de competició als pavellons de Torrefarrera, Pardinyes i Barris Nord. Els aficionats al bàsquet podran disfrutar així de tot un clàssic entre els planters dels dos clubs que dominen el bàsquet estatal.

El Barcelona va ser el primer que es va classificar, després de superar en el partit de semifinals per 84-57 el Gran Canària. Va ser un partit amb poca història dominat pels blaugranes, encara que després dels quatre primers minuts l’equip canari disposava d’un avantatge de cinc punts (8-13).

Poc li va durar, ja que el Barça va anotar un parcial de 20-0 que li va permetre arribar al final del primer quart amb un 30-17. Al descans (50-30), el matx ja estava sentenciat. Al final, un còmode 84-57 per als cadets del Barça.

Més disputada va resultar la segona semifinal, en la qual el Reial Madrid va derrotar per 71-62 el Canterbury Academy, de Gran Canària. Al descans el marcador era de 32-32. Per tant, avui a les 10.00 hi haurà duel canari en la final de consolació.

Ahir, en el partit per al cinquè lloc, el Betis va vèncer per 96-90 el Joventut de Badalona, mentre que la setena posició va ser per al Basket Saragossa, que va superar per 97-60 el Loiola Indautxu.