SEGRE

ALPINISME HOMENATGES

Un torneig per a Garra

L’alpinista lleidatà, mort fa quatre anys, tindrà una prova d’escalada el 2018 || Homenatge al seu pavelló

Al centre, la mare, l’esposa i la filla de Juanjo Garra, i a la dreta el pòster.

Al centre, la mare, l’esposa i la filla de Juanjo Garra, i a la dreta el pòster.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Excursionista de Lleida prepara per al 2018 una competició d’escalada d’elit a nivell estatal, que tindrà lloc al rocòdrom del pavelló Juanjo Garra i que servirà per homenatjar l’alpinista lleidatà mort per aquestes dates al Dhaulagiri el 2013. Així ho va anunciar l’expresident del CEL, Lluís Taberner, present ahir en l’acte del IV Memorial Juanjo Garra, on va aprofitar també per reivindicar que es conclogui l’esmentat rocòdrom, ja que falten els dos laterals, del qual el malaguanyat muntanyenc va ser un gran impulsor. Taberner també va explicar que el CEL pretén crear una escola d’escalada quan estigui acabada la instal·lació. A l’emotiu acte, celebrat al pavelló que porta el seu nom, van assistir la seua esposa Assumpta, la seua filla Aina i la seua mare, així com amics, companys del CEL i autoritats.

Toni Baró, president de la Federació de Veïns de Lleida, va conduir l’acte assegurant que “no és un dia per vessar llàgrimes, sinó per celebrar la seua vida, que es resumia en el somriure que caracteritzava sempre el Juanjo”.

Com en els memorials anteriors, l’esposa de Juanjo va seleccionar un text escrit per l’alpinista, a qui agradava reflexionar sobre la vida a través de les experiències que recollia en les seues expedicions.

L’homenatge va acabar descobrint el pòster desplegable que resumeix la vida de Garra amb text i fotos i que estarà exposat al Centre Cívic de Balàfia, el seu barri.

Demà, Km 0 Ponent, del qual Juanjo era soci, el recordarà com cada any amb una sortida al tossal de la Moradilla des dels Camps Elisis a les 08.00. Podrà fer-se corrent (25 km) o amb bicicleta (60 km).

tracking